Horoscop joi, 10 decembrie 2020. Peștii pot avea parte de discuții contradictorii

Astrolog Roxana Lușneac 09.12.2020, 18:02
Horoscop joi, 10 decembrie 2020. Peștii pot avea parte de discuții contradictorii

Horoscop joi, 10 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 13, 24 și 35 în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt portocaliu și alb.

Horoscop joi, 10 decembrie 2020

Berbec

Încearcă să îți ocupi mintea cu diverse activități care te ajută să te și relaxezi. Ai nevoie să îți redobandesti încrederea în tine, dar și energia pierdută în ultima perioada.

Taur

Dacă simți că ai o idee bună și crezi în ea, încearcă să nu te lași bătut până când această nu devine o realitate.   Este important să te gândești și la viitor, iar această oportunitate poate să îți aducă câștiguri mai târziu.

Gemeni

Încearcă să fii deschis cu sentimentele tale și să spui în față ceea ce nu îți convine și cum te face să simți. Dacă această persoană are sentimente sincere, va aprecia părerea ta, dar și sinceritatea.

Horoscop 12-16 octombrie
Horoscop joi, 10 decembrie 2020

Rac

Cu cât te implici mai puțin în treburile altora, cu atât nu te vor atinge repercusiunile pe care aceștia le vor îndura.  Fiecare își are propria karma, iar tu trebuie să ai grijă de a ta.

Leu

Un anumit plan trebuie dus înainte orice ar fi, chiar dacă unele probleme par să apară. Cei din jur te vor susține chiar dacă în acest moment au suspiciuni.

Fecioară

Încearcă să nu îți pierzi ușor răbdarea, deși la prima vedere lucrurile nu se așează chiar cum ți-ai dori. Dă-i timpului timp și vei vedea cum tactul tău și micile sugestii pot face minuni.

Balanță

În unele situații este mai bine să fii direct, iar în altele trebuie doar să fii diplomat în atitudine.  Chiar dacă anumite persoane îți pot da astăzi o energie negativă, încearcă să înțelegi și motivele lor.

Scorpion

Anumite situații par la început să fie mai grave decât sunt de fapt, iar asta îți poate consuma din energie. Ai grijă de tine, încearcă să gândești pe termen lung.

Săgetător

Nimeni nu te înțelege mai bine decât persoanele care te iubesc. Dacă simți nevoia să discuți, încearcă să o faci cu aceștia deoarece au cele mai bune intenții să-ți dea sfaturi productive.

Capricorn

Încearcă să te detașezi pe cât posibil de tot ceea ce înseamnă muncă și să te gândești la cei dragi sau la planurile de viitor. Anumite situații pot deveni destul de frustrante și nu poți face nimic, așa că focuseaza-te pe ce e pozitiv în viață ta.

Vărsător

Încearcă să te ții departe de orice energie negativă și pune-ți toată puterea în a lupta pentru ce e pozitiv în viață ta. Nu cere de la tine mai mult decât poți duce în acest moment, iubește-te, apreciază-te și incurjeaza-te.

Pești

Conversațiile cu persoanele care nu îți sunt foarte apropiate pot creea anumite discuții contradictorii. Încearcă să fii scurt și la subiect, fără a lasă loc interpretărilor.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...