Horoscop joi, 1 iulie. Ziua perfectă pentru zodia Rac, au noroc de bani

Astrolog Roxana Lușneac 30.06.2021, 19:06
Horoscop joi, 1 iulie. Ziua perfectă pentru zodia Rac, au noroc de bani

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, a adus horoscopul valabil pentru ziua de joi, 1 iulie. Astfel, am aflat că astrele le zâmbesc mai multor zodii, pe când altele vor avea parte de o zi destul de complicată. Racul, în schimb, va avea un noroc nebun de bani! Culori norocoase: galben și albastru deschis. Numere norocoase: 3,14,27,39,40,41.

Horoscop joi, 1 iulie

Berbec

Încercați astăzi să evitați discuțiile în contradictoriu, mai ales că Marte- planeta de foc- și Saturn, tot încearcă să creeze circumstanțe în care să vă enervați. Venus însă vă ajuta să vă exprimați sentimentele, așadar comunicarea vă poate scapă de neplăceri.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru activități diverse, iar în acest fel te menții în mișcare toată ziua. Încearcă să faci doar ce-ți face plăcere și simți că te ajuta dintr-un anume punct de vedere, fie spiritual, fie financiar. Anumite oportunități care te avantajează pot să-ți apară în drum neașteptat.

Horoscop joi, 1 iulie
Horoscop joi, 1 iulie

Gemeni

Din punct de vedere al relației în care vă aflați în acest moment sunteți pe un teren mai stabil, iar din punct de vedere financiar este posibil să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Fie că vorbim de un teren, o casa sau o mașină, orice lucru nou este binevenit și aduce energie pozitivă.

Rac

Poți obține bani, recunoaștere și chiar succes astăzi. Nu este că și cum totul cade din cer, deoarece ai muncit mult înainte de a ajunge la aceste rezultate.Poate că a venit timpul să te gândești la o vacanta și la o modalitate bună de a-ți sărbători propriile reușite.

Leu

Casa imaginii tale personale este evidențiată de astre astăzi, ceea ce înseamnă că poți ușor să interacționezi cu oamenii și să rezolvi anumite treburi rămase restante. Ce din jur iți apreciază prezenta și energia, iar optimismul tău poate fi molipsitor. Trebuie să profiți din plin de aceste tranzite.

Fecioară

Casa dorințelor care iți bucură sufletul este activata în acest moment, numai că totul se petrece în liniște și departe de ochii curioșilor. Poate că este momentul să iți vezi liniștit de treaba ta, fără a mai cere opinii care mai mult te derutează decât te ajută.

Balanță

Viața ta socială este astăzi una mai activă decât în mod normal, iar faptul că interactionezi cu oameni interesanți poate să iți fie o sursa de inspirație. Dacă ești singur, poți începe să ai sentimente frumoase pentru o persoana care a apărut recent în viață ta.

Scorpion

Micul benefic Venus strălucește astăzi în casa carierei tale și acolo iți aduce mici satisfacții bine meritate. Cei din jur se simt atrași de tine și asta te poate face să te simți mai popular decât în mod normal. Mai ai un pic de răbdare pentru a te distra, weekendul este aproape.

Sagetator

Venus te ajută să iți îmbunătățești viață sentimentală și iți dă idei pe care să le pui în aplicare de acum înainte. Susținerea ta vine și din casa a noua a spiritualități, ceea ce te face să vezi lucrurile în perspectivă și cum ar putea să fie totul în viitor.

Capricorn

Marte și saturn fac opoziție pe casa sufletului tău și a valorii personale. Cumva totul nu se mișcă atât de repede cum ai crezut că vă fi sau efectiv nu vrei să te mai implici în lucruri și situații care nu te reprezintă. Parteneriatul de viață este unul solid, iar aici poți să ai încredere în sfaturile pe care le primești.

Vărsător

Marte iți da curaj să ieși în societate și să faci lucruri pe care în trecut le-ai fi evitat sau nu ți-ai fi bătut capul cu ele. Sectorul copiilor este strâns legat de activitățile tale și cumva încerci să le faci pe plac, chiar daca nu tot timpul ești de acord cu părerile lor.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!