Horoscop financiar pentru iulie 2020. 3 zodii care au noroc la bani în această vară

Ce le rezervă astrele zodiilor cu noroc la bani Foto - Pexels

Finanțele sunt cele care aduc de multe ori zâmbetul sau tristețea pe chipul nostru. Dincolo de o stare bună de sănătate, este important și cum arată contul sau buzunarele noastre. Și pentru a putea urmări evoluția financiară, consultăm adesea astrele. Horoscopul financiar pentru luna iulie 2020 a desemnat deja trei zodii câștigătoare. Află care sunt acestea.

Horoscopul financiar al lunii iulie

Atât Venus, cât și Mercur sunt responsabile pentru starea banilor luna aceasta. În timp ce prima, planeta iubirii, este responsabilă și de finanțe potrivit astrologiei. De asemenea, Mercur, planeta comunicării este legată de comerț și negocieri. Astfel, cele două planete influențează situația financiară a zodiilor.

Berbec

Nativii zodiei, precum și cei cu ascendent în Berbec sunt influențați de Venus. Planeta guvernează sectorul financiar și banii obținuți prin muncă. Astfel, ai putea avea ocazia de a semna contracte avantajoase. Asigură-te însă că ai citit bine termenii și condițiile din contract. De asemenea, evită să cheltui banii din instinct. Vei dori să te bucuri de timp alături de prieteni sau în călătorii, însă alege să fii cumpătat.

Zodiile cu noroc la bani în luna iulie Foto - Pixabay

Zodiile cu noroc la bani în luna iulie
Foto – Pixabay

Taur

Tot Venus este planeta care guvernează și zodia Taur, precum și ascendentul său. De aceea, există mari șanse să te bucuri de o îmbunătățire a situației veniturilor tale. Alege să valorifici un talent sau o calitate a ta. Ai grijă la negocieri precum și la modul în care faci tranzacții financiare sau îți administrezi bugetul. De vreme ce Mercur este cel care îți guvernează finanțele și distracția, ai putea fi tentat să exagerezi, să cheltui doar pentru câteva plăceri. Din nou, cumpătarea este cheia.

Leu

Horoscopul financiar al Leilor este unul la fel de tentant. Îți vei dori să petreci timpul cu prietenii în prima parte a lunii, deci să cheltui pentru distracție. Planeta Venus te-ar putea susține în realizarea unui plan sau proiect. Astfel, talentul de negociator îți va fi pus în valoare. Totodată, vei putea obține un contract mai bun. De asemenea, unii dintre norocoșii zodiei ar putea obține și moșteniri sau câștigul unui proces.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI