Horoscop financiar 2022. Care e zodia care se îmbogăţeşte rapid. Va ploua cu bani

Iancu Andreea 18.12.2021, 18:56
Horoscop financiar 2022. Care e zodia care se îmbogăţeşte rapid. Va ploua cu bani

De cele mai multe ori, printre cele dorințele pe care le exprimăm la final de an au legătură cu succesul financiar. Dincolo de proiectarea acestei speranțe, putem apela la sprijinul astrelor pentru a ne bucura de un an nou mai bun din punct de vedere al banilor. Află ce spun astrele la horoscop, din punct de vedere financiar, pentru 2022. Este sau nu zodia ta una norocoasă în privința finanțelor.

Horoscop 2022, în plan financiar. Care sunt cele mai norocoase zodii

În timp ce mulți își doresc un an mai bun în plan sentimental, cu mai multe momente fericite și sănătate pentru cei apropiați, unii preferă să fie mai pragmatici și să se gândească la bunăstare financiară. Veniturile sunt importante, mai cu seamă în contextul noului val de scumpiri anunțat de autoritățile din România. Astfel, este tentant să sperăm la noroc la bani în anul ce vine. Astrele dezvăluie ce zodii din horoscop vor avea parte de succes în plan financiar, în 2022.

Horoscop financiar 2022
Ce previziuni astrale sunt anunțate în plan financiar pentru 2022

Berbec

Zodia Berbec va avea o stare financiară bună, însă aceasta va fi compensată de cheltuieli destul de mari. Câștigurile și veniturile suplimentare vor apărea încă din primele luni ale lui 2022. În perioada februarie-martie, nativii vor avea profit în urma unor parteneriate. În cea de-a doua parte a anului, mai multe investiții vor apărea din neprevăzut, însă nu vor pune neapărat probleme situației fiannciare ale acestei zodii.

Taur

Și nativii din zodia Taur se vor bucura de succes financiar în anul ce vine, planeta Venus și Soarele urmând să influențeze câștigurile chiar începând cu luna ianuarie. Totodată, în martie, Venus va intra în casa norocului și va aduce succes în plan financiar, reprezentând proprietăți sau imobile pe care nativii le-ar putea vinde pentru a crește economiile. Investiții favorabile sunt anunțate și pentru a doua parte a anului.

Gemeni

Astrele aduc oportunități noi pentru 2022 acestor nativi, în 2022, astfel că din luna aprilie vor apărea câștiguri bruște. Se pare că nu va fi necesară prea multă muncă pentru a le obține. Totuși, este esențial să nu facă risipă pentru că cea de-a doua jumătate a anului va fi una mai puțin norocoasă din punct de vedere financiar.

Rac

Debutul anului 2022 va fi marcat de unele dificultăți din punct de vedere financiar pentru nativii din zodia Rac. Aceștia vor trebui să înfrunte unele provocări pentru a avea succes la bani. În luna ianuarie vor împrumuta bani pentru că luna ianuarie este influențată de Venus, care intră în casa datoriilor. Cu toate acestea luna februarie se anunță mai prolifică. Din vară vor apărea oportunități de creștere a veniturilor, în contextul în care și cheltuielile se vor majora.

Leu

Leii vor obține venituri pasive ca urmare a conjuncției dintre Mercur și Saturn, având totodată ocazia de a primi banii pe care i-au împrumutat în 2021 înapoi. Totuși, este important de evitat investițiile importante, nefiind o perioadă propice pentru cheltuieli mari. Leii vor face cumpărături peste măsură în partea a doua a anului, când vor avea parte de abundență financiară din plin.

Fecioară

Tot anul 2022 se anunță cu noroc la bani pentru că astrele vor influența fiecare lună în acest sens. Comunicarea va aduce sume de bani importante pentru Fecioare, situația financiară a acestor nativi fiind tot mai bună. În special luna aprilie vine cu vești bune, când Jupiter tranzitează casa profiturilor. Pe de altă parte, luna iulie se anunță una cu bătăi de cap, când Soarele intrat în casa cheltuielilor. Totuși, economiile vor fi salvatoare.

Balanță

Balanțele vor avea succes în carieră, astfel că acești nativi își vor putea crește veniturile. Succesul de pe plan profesional se va resimți în portofelul nativilor, munca depusă urmând să fie recompensată. Chiar dacă primele luni ale anului 2022 vor fi puțin mai dificile, din aprilie banii vor apărea. O sursă de venit suplimentară se va remarca din luna august.

Scorpion

Succesul Scorpionilor la bani se va regăsi într-o situație de mijloc. Nu vor avea ghinion complet, dar nici nu vor avea parte de câștiguri uluitoare. Realizările în plan profesional nu se vor schimba cu mult față de anul precedent. În luna aprilie, Jupiter se va muta în casa câștigurilor astfel că vor experimenta o creștere a veniturilor. Banii vor veni din mai multe direcții. În ciuda creșterii financiare, finalul de an va fi marcat de cheltuieli, astfel că nu se vor resimți sumele suplimentare.

Săgetător

Pentru Săgetători, anul 2022 este unul bogat, însă acești nativi nu se vor mulțumi cu câștigurile. Ambiția lor îi va determina să obțină mai mult. Pot primi cadouri prețioase și chiar iau în considerare să le vândă pentru a obține venituri de pe urma lor. În aprilie se vor demoraliza puțin pentru că nu vor câștiga pe cât de mult sperau. Lucrurile vor reveni la normal după finalul lunii iulie, când Jupiter va facilita achiziția unui imobil.

Capricorn

Planeta Saturn va aduce stabilitate financiară pentru zodia Capricorn, în ciuda cheltuielilor de la începutul anului. Acestea se vor diminua în aprilie, când Jupiter va echilibra situația banilor pentru acești nativi. Resurse neașteptate vor apărea din luna mai, când o sumă de bani va fi deblocată. Din noiembrie, nu vor mai duce grija banilor.

Vărsător

Planeta Saturn va aduce cheltuieli uriașe pentru acești nativi, care în prima parte a anului 2022 vor suferi pierderi în plan financiar. Aceasta perioadă nepotrivită se va încheia în aprilie, când sunt așteptate șanse noi de câștig. Schimbarea locului de muncă ar putea reprezenta cheia pentru creșterea veniturilor. În toamna anului viitor ar urma însă să apară un stimulent financiar, iar problemele cu banii se vor termina.

Pești

Nativii din zodia Pești se descurcă de minune din punct de vedere financiar, chiar dacă debutul lui 2022 nu va aduce câștiguri substanțiale. Totuși, trecerea timpului va așeza lucrurile. Banii Peștilor se vor înmulți. Mai multe oportunități de avansare se vor ivi pe parcursul lunilor, chiar și o mărire salarială fiind posibilă. Luna aprilie va veni însă cu o cheltuială importantă, dat banii vor fi recuperați ulterior. Finalul anului va fi unul productiv.

Urmăriți Impact.ro și pe