Horoscop făcut de Camelia Pătrășcanu, pentru 27 iulie – 2 august 2020. Vărsătorii dau lovitura

Diana Radu / 27.07.2020, 15:45
Horoscop făcut de Camelia Pătrășcanu, pentru 27 iulie – 2 august 2020. Vărsătorii dau lovitura

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru perioada 27 iulie – 2 august, la Antena 3. Potrivit acesteia accentul va fi pus în perioada menționată pe relații, așa că nativii trebuie să aibă grijă la felul în care discută.

Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu, pentru 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Berbec

Nativii acestei zodii se vor concentra în primele două zile ale intervalului, adică luni și marți pe calcule financiare. În plus, nativii reușesc cu puterea lor de convingere, dar și cu argumente foarte bune să obțină informațiile pe care le doresc de la o persoană. Marți și miercuri, Berbecii rezolvă problemele cu actele, iar în weekend se relaxează.

Horoscop Taur

Taurilor le va merge bine luni și marți în relațiile cu ceilalți, drept pentru care vor reuși să convigă o persoană să treacă de partea lor. Miercuri și joi, nativii se vor axa pe calcule financiar, iar în weekend vor pune la cale o vacanță.

Horoscop Gemeni

Gemenii încep săptămâna în forță, deoarece au o mulțime de lucruri de rezolvat. Atenție, miercuri și joi nativii vor intra în sfera relațiilor, însă nu vor reuși să se facă înțeleși, drept pentru care vor lăsa o impresie greșită despre ei. Veștile nu sunt prea bune nici pentru weekend, deoarece va urma o pagubă pentru care nativii trebuie să facă economii.

Horoscop Rac

Racii au parte de o insiparție divină și luni de marți de care trebuie neapărat să profite la maxim. Miercuri și joi, nativii vor avea de muncit din greu pe plan profesional, iar în weekend se anunță momente tensionate cu partenerul de cuplu.

horoscop, 27 iulie - 2 august, previzini
Previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu, pentru 27 iulie – 2 august 2020

Horoscop Leu

Nativii își vor acorda o perioadă de meditare luni și marți, după care în zilele ce urmează se vor simți mult mai în formă din punct de vedere sentimental și social. În weekend, nativii vor munci din greu. Atenție, astrologii vă sfătuiesc să aveți grijă de sănătatea voastră.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au parte de mult spor la începutul săptămânii ceea ce le va fi de mare ajutor la locul de muncă. Miercuri și joi își vor muta toată atenția către familie și către activități de familie. În weekend nativii se vor distra așa cum nu au mai făcut-o de mult.

Horoscop Balanță

Luni și marți, Balanțele se vor ocupa de sectorul financiar, după care miercuri și joi, în funcție de buger, vor pune la cale o călătorie. Weekend-ul îl vor petrece în familie. De asemenea, nativii au parte de o discuție supărătoare.

Horoscop Scorpion

Nativii sunt într-o formă excelentă luni și marți iar intuiția lor nu dă greș. Miercuri și joi, Scorpionii primesc o sumă de bani pe care o vor cheltuia în călătoria din weekend. Mare grijă la drum vă sfătuiesc astrologii.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt hotărâți să se ocupe luni și marți de lucrurile pe care le-au tot amânat. În acest sens, nativii vor trebui să corecteze ceva din trecut. Miercuri și joi nativii vor fi într-o formă excelentă, deoarece au scăpat de probleme. În weekend, astrologii vă sfătuiesc să fiți atenți la banii pe care îi cheltuiți.

Horoscop Capricorn

Nativii vor relaționa foarte mult luni și marți și vor fi foarte atenți la ce se întâmplă cu ceu dragi. De asemenea, nativii vor primi o invitație la un eveniment special. Weekend-ul nu se anunță a fi unul prea bun, deoarece nativii îl petrece în compania unor persoane tonice.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii dau lovitura! Nativii încep în forță săptămâna și sunt foarte implicați în tot ceea ce fac, drept pentru care au parte de succes. În weekend, astrologii vă sfătuiesc să fiți atenți la sănătatea voastră.

Horoscop Pești

Nativii acestei zodii au parte de un început de săptămână excelent în care primesc răspunsuri de la un specialist. În zilele ce urmează, Peștii dau randament pe plan profesional, iar în weekend se vor distra și relaxa alături de prieteni.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI