Horoscop duminică, 18 aprilie. Culorile norocoase ale zilei

Astrolog Roxana Lușneac 17.04.2021, 19:11
Horoscop duminică, 18 aprilie. Culorile norocoase ale zilei

Horoscop duminică 18 aprilie. Indiferent că vorbim despre ambiție și determinare sau poate această zi vine cu neplăceri ori surprize, culorile norocoase pot schimba aceste situații . Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și galben, iar numerele care aduc noroc sunt 3,13,23,34 și 45.

Horoscop duminică 18 aprilie. Schimbări la orizontul Taurilor

Berbec

Venus vă ajută să faceți gesturi frumoase sau cel puțin va dă inspirația să faceți ceva pentru sufletul vostru care va aduce satisfacții. Întâlnirile cu cei dragi va pun într-o stare de confort mental.

Taur

Sunteți determinați să faceți niște schimbări și chiar dacă nu știți încă unde duce drumul pe care ați pornit, aveți încredere că nimic nu e întâmplător și că lucrurile vor veni la timpul potrivit.

Gemeni

Sunteți mai ambițioși, dar poate și un pic mai irascibili astăzi decât în mod normal. Încercați să gândiți totul în amănunt înainte de a lua decizii și evitați discuțiile în contradictoriu.

Horoscop duminică 18 aprilie. Leii trebuie să fie atenti la modul in care se exprima 
Horoscop duminică 18 aprilie. Leii trebuie să fie atenti la modul in care se exprima

Horoscop duminică 18 aprilie. Leii trebuie să fie atenți la modul în care se exprimă

Rac

Casa carierei este un subiect interesant astăzi de discuție, iar aici simțiți că v-ați putea dezvoltă mai mult.Aveți niște idei și ambiții, numai că nu știți exact cum să le puneți în practică.

Leu

Comunicare cu cei din jur se poate strică foarte rapid dacă nu sunteți atenți la modul în care vă exprimați și dacă nu va selectați cu atenție cuvintele. Încercați pe cât posibil să vă relaxați și să luați totul cu calm.

Fecioară

Familia este cea care vă susține și cumva simțit toate această energie benefică. Poate nu știți exact cum se vor desfășura evenimentele în viitorul apropiat, dar credință că va fi bine va motivează.

Horoscop duminică 18 aprilie. O perspectivă de viitor nu strică nativilor din Scorpion

Balanță

Pe de-o parte Marte vă ajută să fiți puternici și va motivează să va doriți să faceți mai mult și să reușiți mai bine, iar pe cealaltă parte Jupiter vă dă înțelepciunea și răbdarea necesară. Încercați să va gândiți astăzi la cum ați vrea să arate viitorul vostru în următorii 10 ani.

Scorpion

Deși simțiți poate pe de-o parte că încă sunteți restricționați de anumite reguli, iar pe de altă parte sunteți dispuși să începeți să vă asumați niște riscuri și să mergeți spre noi începuturi.Astăzi este o zi bună pentru a va face planuri.

Săgetator

Simțiți pe de-o parte că ați putea face mai multe, iar pe de altă parte parcă nici nu aveți dispoziția sau energia să vă mai implicați în lucrurile la care până acum ați muncit. Luați-vă o zi liberă de la tot.

Horoscop duminică 18 aprilie. Comunicarea nu va lipsi din ziua nativilor din Pești

Capricorn

Luna vă face să analizați totul mai atent și să treceți orice informație prin filtrul emoțiilor. Alături de partenerul de viață sau de un prieten drag va puteți face o zi frumoasă.

Vărsător

Activitățile de astăzi tind să fie legate de casă și de sufletul vostru. Cumva toate lucrurile se leagă și începeți să le înțelegi sensul. O plimbare în familie sau o vizită scurtă vă poate ridică moralul.

Pești

Comunicarea cu cei dragi este una productivă, mai ales că aveți în jur oameni care vă susțin și vor să va ajute să reușiți. Încercați să gândiți la nivel mare, pentru a realiza lucruri grandioase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...