Horoscop duminică, 9 mai. Fecioarele sunt susţinute de astre. Ce se întâmplă cu Racii

Astrolog Roxana Lușneac 08.05.2021, 18:51
Horoscop duminică, 9 mai. Fecioarele sunt susţinute de astre. Ce se întâmplă cu Racii

Horoscop duminică, 9 mai. Discreția este alegerea nativilor din zodia Rac. De ținut minte este faptul că vorbele mieroase pot aduce anumite avantaje. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și galben deschis, iar numerele care aduc noroc sunt 1, 13, 24, 33, 35 și 45.

Horoscop duminică, 9 mai. Lucrurile vor reveni la normalitate

Berbec

Ați trecut în ultima perioada prin destule evenimente sau situații, iar multe din ele v-au bucurat. Acum vă puteți odihni și lucrurile pot intră din nou în normalitate.

Taur

Nodul nord vă aduce cumva lumea la picioare, sau va pune pe voi să călătoriți în locuri în care nu ați mai fost de mult timp. Dacă nu este posibil cu pasul, măcar cu amintirea sau prin intermediul fotografiilor.

Gemeni

Marte vă agită și parcă vreți că multe lucruri să fie gata ieri. Din păcate astăzi este ziua odihnei și trebuie să va liniștiți un pic pentru a putea începe săptămâna într-o formă bună.

Horoscop duminica, 9 mai. Familia reprezinta o prioritate
Horoscop duminica, 9 mai. Familia reprezinta o prioritate

Horoscop duminică, 9 mai. Familia reprezintă o prioritate

Rac

Unele lucruri preferați să le țineți pentru voi, mai ales că nu vă privesc direct și nu va afecteaza.  Chiar dacă decideți să țineți secrete, vorba dulce mult aduce, nu uitați asta.

Leu

Familia, relațiile de prietenie sau parteneriatele de afaceri sunt o prioritate și în acest moment și căutați cumva să vă întăriți niște conexiuni cu oamenii pe care va bazați.

Fecioară

Imaginea voastră personală are de câștigat, mai ales că cei din jur v-au susținut în trecut și o fac și în prezent, chiar dacă de la distanță. Astrele vă susțin și ele.

Horoscop duminică, 9 mai. Partenerul de viață vă va arăta susținerea de care aveți nevoie

Balanță

Casă dorințelor voastre poate să vă aducă niște oportunități de a face activități diferite și să va scoată din monotonie. Lucrurile se îndreaptă spre și mai bine atunci când și voi sunteți motivați.

Scorpion

Parteneriatul de viață este pus în evidență și cumva vă ajută să va confirmați niște gânduri. Veți avea susținerea totală mai ales dacă sunteți sinceri și deschiși în tot ce va îngrijorează.

Sagetator

Casa lucrurilor ascunse vă  face să va învățați lecția și să nu mai împărtășiți cu toată lumea subiectele sensibile, deoarece oamenii care nu va cunosc prea bine v-au penalizat cumva.  De acum va trebui să faceți mai ușor diferența între prieteni și cunoștințe.

Horoscop duminică, 9 mai. Părerile celorlalți vă pot descuraja

Capricorn

Casa comunicării este pusă în evidență, iar asta vă ajută să va mobilizați și să socializați mai cu succes și chiar cu oportunități financiare. Păstrați-vă pozitivismul.

Vărsător

Marte vă agită un pic și parcă va face să va găsiți motivarea în acțiune și în lucrurile care necesită forță fizică și neimplicare emoțională. Poate așa va regăsiți mai bine în acest moment.

Pești

Casa copiilor și a câștigurilor se activează și asta va promite niște beneficii cât de curând. Nu va lăsați descurajați de părerile persoanelor care nu va cunosc prea bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI