Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Zodia Pești va avea parte de o întâlnire interesantă

Astrolog Roxana Lușneac 08.01.2022, 19:09
Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Zodia Pești va avea parte de o întâlnire interesantă

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Zodia Pești va avea parte de o întâlnire interesantă, în timp ce o altă zodie ar putea primi o ofertă de lucru tentantă. Alți nativi ar trebui să își asculte mai mult intuiția. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și auriu, iar numerele ce aduc noroc sunt 2, 19, 20, 32, 42 și 43.

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Berbec și Taur

Berbec

Este posibil să fi avut niște vise mai ciudate aseară sau pur și simplu ți se dau anumite semne încă de dimineață din partea Universului. Vibrațiile actuale te mențin motivat să iei niște decizii mai drastice.

Taur

Aspectele actuale vor ca tu să te conectezi mai mult cu Universul în acest moment. Nu ar strica să faci mici gesturi frumoase pentru cei din jur, mai ales dacă aceste persoane sunt în nevoie. Încearcă să meditezi, să te rogi mai mult și să-ți asculți intuiția.

Horoscop duminica, 9 ianuarie 2022
Simbolurile zodiilor

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi te poți simți ceva mai apropiat de oamenii din familie sau de anumite persoane din cercul social. Luna semnifică gândurile tale, iar în poziția în care se află în acest moment este posibil să te determine să fii mai deschis din punct de vedere emoțional.

Rac

Este posibil ca într-o situație care te îngrijorează în acest moment sa fii chiar tu să fii cel care are două viziuni diferite asupra unei singure probleme. Saturn te poate face să te întorci la anumite lucruri pe care le-ai făcut în trecut.

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Leu și Fecioară

Leu

Casa resurselor și a investițiilor financiare este scoasă astăzi în evidență. Poate că cineva din familie îți solicită ajutorul sau poate că a venit momentul să-ți faci un plan împreună cu partenerul de viață legat de anul care urmează.

Fecioară

Este posibil ca cineva să vină în drumul tău și să-ți ofere o oportunitate extraordinară din punct de vedere al carierei. Dacă pentru tine acest lucru ar însemna să faci același lucru pe care îl faci acum, dar într-o altă parte, atunci nu se merită decât dacă ești mai bine recompensat.

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Balanță și Scorpion

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a intra în contact cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult sau pentru a face împreună cu partenerul de viață un proiect legat de casă și de îmbunătățire a acesteia. Din punct de vedere al carierei este posibil să iei în considerare opțiunea de a face o schimbare.

Scorpion

Casa familiei este foarte importantă în acest moment pentru tine, iar toate aspectele arată că te gândești cum să le faci acestora viața mai frumoasă sau mai ușoară. Cumva e momentul tău să ieși în evidență cu ceva. Vezi și care sunt cele mai zgârcite zodii!

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Este posibil ca ziua de astăzi să te prindă destul de ocupat făcând diverse activități legate de casă. Acum e momentul să vezi exact pe cine te poți baza pe viitor și la cine începi să renunți pentru că nu te ajută să evoluezi.

Capricorn

Încearcă să practici mai mult gândirea pozitivă și să îți pui mai clar în minte obiectivele la care tu meriți să ajungi. Nu te mai îndoi de propria forță și lasă oportunitățile și banii să vină în drumul tău prin intermediul Universului.

Horoscop duminică, 9 ianuarie 2022. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este posibil să cauți tot felul de oportunități în care să faci bani într-un mod rapid. Dacă vrei să devii un expert într-un anumit domeniu, poate că nu ar strica să încerci să câștigi mai multă experiență de la oamenii care fac deja asta.

Pești

Aspectul zilei de astăzi îți aduce oameni din trecutul tău karmic în drum. Poate că e vorba de oameni pe care nu i-ai mai întâlnit de mult sau pur și simplu de conexiuni din alte vieți. Ceva se întâmplă, iar tu poți profita de acest aspect a-ți rezolva niște probleme. Vezi și care sunt cele mai fericite zodii în 2022!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe