Horoscop duminică, 7 martie. Balanțele trebuie să evite anumite cunoștințe

Astrolog Roxana Lușneac 06.03.2021, 19:36
Horoscop duminică, 7 martie. Balanțele trebuie să evite anumite cunoștințe

Horoscop duminică, 7 martie. Taurii au parte de un moment oportun pentru a se organiza și a începe mai multe activități în scopul de a obține mai multe venituri.  Culorile norocoase ale zilei sunt alb și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt 1,3,14,23,44,45.

Horoscop duminică, 7 martie. O zodie va trebui să apeleze la intuiție

Berbec

Familia te ajută să te destinzi un pic, iar faptul că primăvara a venit te face să visezi la viitor și să-ți faci planuri noi alături de cei dragi.

Taur

Dacă în ultimul timp ți-ai dorit să câștigi mai mulți bani, poate că este momentul să te organizezi și să vezi cum poți începe să ai mai multe surse de venit.

Gemeni

Dacă ai de ales între două drumuri, încearcă să îți asculți intuiția mai mult decât pe cel din jurul tău. Tu știi cel mai bine ce poți să-ți asumi în acest moment și ce ai dori să realizezi.

 

Horoscop duminică, 7 martie. Fecioarele trebuie să pună accentul pe emoții

Rac

Activitățile sociale, angajamentele și chiar ajutorul pe care îl oferiți celorlalți pot face parte din planul de astăzi. Încercați să petreceți un timp plăcut alături de cei dragi pentru a va încărca bateriile.

Leu

Dacă sunteți singuri, nu ezitați să discutați cu acea persoană care și-a demonstrat în ultima perioada interesul vizavi de voi. Pentru cei care sunt deja într-o relație ziua de astăzi poate fi una interesantă și frumoasă.

Fecioară

Poate ești prea ocupat astăzi să te gândești și la lucrurile simple care îți aduc bucurie. Încearcă să pui accentul pe sectorul emoțional și pe legătură cu persoană iubită pentru că în sfârșit poți simți că începeți să empatizati mai bine.

Balanță

Astăzi este o zi în care trebuie să-ți bucuri sufletul și să faci ceea ce îți face plăcere. Evita oamenii care critică prea mult sau care nu îți dau o energie pozitivă.

Nativii din Scorpion au nevoie de odihnă și de liniște
Nativii din Scorpion au nevoie de odihnă și de liniște

Horoscop duminică, 7 martie. Activitățile în familie pot avea efecte benefice

Scorpion

Ai nevoie de odihnă și de liniște, dar pe de altă parte ai vrea să faci și o activitate interesantă alături de cei dragi. Încearcă să te organizezi în așa fel încât să le bifezi pe amandoua.

Săgetător

Activitățile împreună cu familia te pot stimula într-un mod pozitiv. Încearcă să găsești alături de partener țeluri comune pentru care să luptați împreună.

Horoscop duminică, 7 martie. Un nou început pentru nativii din Capricorn

Capricorn

Ceva nou se întâmplă în viață ta de o perioada de timp sau urmează să se întâmple câte de curând, iar asta îți da șansa unui nou început și o bucurie mare.

Vărsător

O ieșire din zona ta de confort ți-ar face bine. Încearcă să lași lucrurile să vină de la sine din punct de vedere sentimental. Poate e momentul să schimbi ceva în casă ta pentru a-i schimbă un pic energia.

Pești

Momentele petrecute împreună cu familia te pot ajută să te simți bine și să te destinzi. Dacă încă mai ai niște treaba restantă, încearcă să te ocupi de ea fără stres și fiind foarte calm.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...