Horoscop duminică, 7 august 2022. Zodia care petrece mai mult timp cu persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 06.08.2022, 19:10
Horoscop duminică, 7 august 2022. Zodia care petrece mai mult timp cu persoana iubită

Ultima zi de weekend se anunță una relaxantă pentru majoritatea nativilor. Vacanța și vremea caldă îi determină pe mulți să petreacă timp de calitate cu cei dragi, făcând diferite activități. Norocul nu este nici el dat la o parte, mai cu seamă că se îmbină perfect cu distracția. Potrivit astrelor, horoscopul zilei de duminică, 7 august 2022 poate fi potențat de alegerea culorii și cifrei norocoase, care sporesc șansele de reușită în planurile dorite.

Horoscop duminică, 7 august 2022. Previziunile astrale ale zilei

Berbec

Este posibil să trebuiască să îți restricționezi anumite cheltuieli din cauza faptului că un proiect mare sau o investiție importantă urmează să fie făcută cât de curând. Viitorul este destul de nesigur în acest moment. Folosește culoarea verde deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Taur

Anumite lucruri nu pot fi controlate în acest moment în viața ta, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți pierzi calmul. Încearcă să îți scoți în evidență calitățile și să fii de ajutor celor din jur pentru a te face remarcat. Folosește culoarea fucsia și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru relaxare și pentru a petrece întreaga zi odihnindu-te. Ai nevoie de ceva mai mult timp în care să îți pui în ordine gândurile și să poți să analizezi toate informațiile pe care le-ai primit în ultima perioadă de timp. Folosește culoarea bleumarin și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Rac

Este o zi e bună pentru a avea ceva mai multă grijă de sentimentele tale și pentru a încerca să înțelegi de ce anumite persoane au reacționat într-un anumit fel. Nu trebuie să fie frică să exprimi ceea ce simți. Folosește culoarea bej și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Leu

Chiar dacă aspectele actuale pot să arate ca și cum ești nevoit să faci niște pași în spate, asta nu înseamnă că nu vei ajunge la destinația pe care ți-o dorești. Este foarte important să rămâi optimist în atitudine. Folosește culoarea albastru cer și culoarea 7 pentru mai mult noroc.

Horoscop duminică, 7 august 2022
Horoscop duminică, 7 august 2022

Fecioară

E un moment bun pentru a te relaxa, pentru a dormi mai mult sau pentru a face tot felul de activități care să te ajute din punct de vedere spiritual. E un bun moment pentru romantism, dar și pentru a folosi cifra 2 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a te gândi să faci investiție din punct de vedere financiar, pentru a aplica pentru noul job sau pentru a lua in considerare o mutare. Folosește culoarea verde deschis și cifra 3 pentru un plus de energie pozitivă.

Scorpion

Aspectele actuale aduc posibilitatea unei situații care necesită efort comun, iar asta înseamnă că nu totul depinde de tine. E un moment bun pentru a ieși în oraș, pentru a te relaxa și pentru a socializa. Folosește culoarea mov deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Ai nevoie de o pauză binemeritată de la tot stresul, dar pe de altă parte poate că a venit momentul să renunți la anumite obiceiuri care nu îți fac bine. E un timp bun pentru a-ți îmbunătăți viața. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Un partener de viață fericit înseamnă că și tu ai o liniște mentală de care poți să te bucuri în acest moment. Este foarte important faptul că ai început să depășești acele obstacole sau blocaje pe care le-ai avut în ultima perioadă de timp. Folosește cifra 7 și culoarea mentei pentru mai mult noroc.

Vărsător

Încearcă să nu te lași pradă sentimentelor sau emoțiilor celor din jurul tău, mai ales dacă si tu în acest moment poți să fii destul de irascibil. Este posibil să ai nevoie de o vacanță în care să te odihnești. Folosește culoarea albastru cer și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Pești

Este posibil ca astăzi să se strecoare o mică problemă de comunicare, dar asta nu înseamnă că vei fi oprit să intri în contact cu oamenii cu care vrei să discuți în acest moment, pentru că vei găsi tu o alternativă. Folosește cifra 4 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...