Horoscop duminică, 6 septembrie. Racii primesc un telefon care le va lumina ziua

Iancu Andreea 05.09.2020, 20:04
Horoscop duminică, 6 septembrie. Racii primesc un telefon care le va lumina ziua

Ziua de duminică, 6 septembrie, se anunță una plină de surprize pentru majoritatea zodiilor. Astfel, horoscopul de duminică ar putea să pună nativii din zodia Rac în fața unei vești neașteptate.

Horoscop Berbec

Cei din jurul tău par să te dezamăgească, însă nu știi dacă este vorba despre o problemă pe care o au ei sau dacă tu ești vinovat. Pentru unii dintre cunoscuți este o problemă faptul că tu ai evoluat și astfel te-ai distanțat de ei. Încearcă să afli care este problema din spatele relațiilor distante.

Horoscop Taur

Prima parte a zilei ți-a rezervat o serie de vești bune. Dacă urma să îți achiziționezi o casă și așteptai răspuns din partea băncii, te afli pe drumul cel bun, la un pas de a-ți îndeplini dorința. Astăzi, nativii zodiei Taur sunt plini de energie și se bucură de ceea ce viața le-a rezervat până acum.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de duminică este una cu multe lucruri de rezolvat. Pe plan financiar lucrurile stau bine, ba chiar ai putea fi propus pentru o promovare. Însă, în sfera sentimentală lucrurile nu sunt tocmai roz. Ar putea exista discuții aprinse cu partenerul de viață.

Horoscop Rac

Racii se concentrează în ultima perioadă pe finalizarea și amenajarea casei. Acest lucru provoacă bucurie, mai ales că urmează să vă mutați în scurt timp. Spre finalul zilei, nativii ar putea primi un telefon important, care le va lumina ziua.

Horoscop Leu

Întâlnirile de afaceri ar trebui evitate astăzi de către Lei. Faptul că nativii nu se află într-o formă foarte bună ar putea face ca lucrurile să nu evolueze după plan. Încearcă să te retragi în sânul familiei și să te bucuri de timpul petrecut alături de apropiați.

Horoscop Fecioară

O problemă financiară îți dădea bătăi de cap, iar astăzi pare că lucrurile ajung să se rezolve. De asemenea, banii încep să nu mai fie o problemă pentru Fecioare, iar veniturile vor crește spectaculos. Ar putea fi vorba despre o mărire de salariu sau de o promovare.

Ce au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 6 septembrie foto - Pixabay
Ce au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 6 septembrie
foto – Pixabay

Horoscop Balanță

Nativii din zodia Balanței ar trebui să evite astăzi drumurile cu mașina, întrucât se pot isca accidente. Prudența ar trebui să primeze astăzi. De asemenea, nici în plan profesional lucrurile nu stau bine. Ar putea exista discuții în contradictoriu cu superiorii tăi.

Horoscop Scorpion

O zi foarte bună se anunță pentru zodia Scorpionului. Aceștia sunt într-o formă de zile mari, mai cu seamă de când au ales să fie mai atenți la propria persoană. Astfel, nativii se bucură de o mulțime de beneficii, iar partenerul de viață observă această schimbare.

Horoscop Săgetător

Problemele din zona relațiilor te pun pe gânduri, de când ai aflat lucruri neașteptate despre partener. Nesiguranța începe să te bântuie. Ai grijă însă la starea ta de sănătate, astăzi se pare că nu te simți tocmai bine. Încearcă să vezi care este motivul din spatele acestui conflict din relație și nu te mai învinovăți doar pe tine.

Horoscop Capricorn

Nativii Capricorni sunt într-o poziție excelentă în plan profesional. Intuiția te va ajuta pe toate planurile. După o perioadă de muncă, este timpul să culegi roadele. Totuși, ai puțină răbdare.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt copleșiti de muncă și simt că lucrurile nu se îndreaptă pe un drum corect. De asemenea, pare că nimeni nu îi susține. Ai grijă, astăzi durerile de cap te vor face să ai o stare proastă.

Horoscop Pești

Nu ești în cea mai bună formă a ta. Încearcă să eviți contactul cu oamenii în perioadele în care nu te simți în largul tău pentru a nu crea ocazia unor certuri. Spre finalul zile se pare că vei primi vești importante, care te vor face să te simți mai bine.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...