Horoscop duminică, 6 iunie. Nativii Berbec sunt mai sentimentali. Ce se întâmplă cu Scorpionii

Astrolog Roxana Lușneac 05.06.2021, 17:17
Horoscop duminică, 6 iunie. Nativii Berbec sunt mai sentimentali. Ce se întâmplă cu Scorpionii

Horoscop duminică, 6 iunie. În timp ce nativii din Berbec par să aibă parte de o zi în care sunt mai sentimentali, pentru Scorpioni, ziua de 6 iunie reprezintă o zi în care trebuie să ia decizii. Culorile norocoase pentru 6 iunie sunt alb și albastru închis, iar numerele cu noroc 4, 13, 25, 47 și 49.

Horoscop duminică, 6 iunie. Mercur retrograd

Berbec

Sunteți mai sentimentali sau plini de emoții și gânduri decât în mod normal.  Această stare de datorează tuturor evenimentelor prin care ați trecut și aveți nevoie să vă exprimați cumva, iar cei dragi va înțeleg.

Taur

Mercur  în retrogradare încă nu vă lasă să parcurgeți acel drum pe care vi-l doriți sau încă nu va găsiți curajul să comunicați direct ceea ce gândiți. Mai aveți răbdare câteva zile.

Gemeni

Micul benefic vă redă acel optimism care v-a cam lipsit în ultima perioada deoarece fie că toate treburile vi s-au adunat într-o dată, fie că cei din jur aveau nevoie de voi, iar acum e momentul să va organizați.

Horoscop duminică 6 iunie
Horoscop duminică, 6 iunie. Gandul zboara catre calatorie și relaxare

Horoscop duminică, 6 iunie. Gândul zboară către călătorie și relaxare

Rac

Nu puneți la suflet fiecare cuvânt și idee a celor din jur, pentru că dacă o țineți în ritmul asta nu ajungeți la nicio concluzie care să vă ajute în prezent, dar nici pe viitor.

Leu

Gândul vă stă la o plecare în străinătate sau cel puțin la o ieșire interesantă în familie și între prieteni. Aspectele zilei de astăzi sunt unele pline de energie pozitivă.

Fecioară

Familia și prietenii sunt cei care vă susțin în orice întreprindeți, iar asta va dă curaj și va arată că nu veți fi niciodată singuri. Partenerul de viață are și el nevoie de atenția voastră.

Horoscop duminică, 6 iunie. Sănătatea pe primul loc

Balanță

Sectorul sănătății arată că ați reușit să vindecați ceva ce vă supără de mult timp sau că cel puțin ați găsit în remediu care să va convină și să va permită să fiți în formă.

Scorpion

Până nu luați atitudine, problemele nu se vor rezolva de la sine. Încercați să faceți astăzi un plan în legătură cu  ceea ce tot nu vă lasă să stați liniștiți.

Sagetator

Marele benefic a venit în semnul vostru, iar de aici lucrurile încep să meargă un pic mai bine și să vă aducă un optimism molipsitor.  Priviți cu încredere spre viitor.

Horoscop duminică, 6 iunie. După muncă și răsplată

Capricorn

În sfârșit pot începe să apară rezultatele pozitive ale unei munci depuse în ultima perioada de timp, iar asta vă aduce o stare bună și va motivează.

Vărsător

Casa câștigurilor se activează, iar acestea pot apărea prin intermediul speculațiilor, mai ales dacă de ceva timp tot ați fost nevoiți să așteptați că ceva să se schimbe.

Pești

Casa sănătății este cea care vă poate îngrijora un pic astăzi, iar aici trebuie să fiți preventivi și să tratați din timp orice semn de slăbiciune. Cei dragi vă sunt alături în cazul în care aveți nevoie de sfaturi sau susținere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...