Horoscop duminică, 6 februarie 2022. Încep schimbările pentru zodia Săgetător

Astrolog Roxana Lușneac 05.02.2022, 21:37
Horoscop duminică, 6 februarie 2022. Încep schimbările pentru zodia Săgetător

Astrologul Roxana Lușneac a făcut horoscopul pentru duminică, 6 februarie 2022. Astfel, astrele indică că încep schimbările pentru zodia Săgetător. Culori norocoase ale zilei sunt mov și galben, iar nuemerele norocoase ale zilei de duminică, 6 februarie sunt: 5, 9, 10, 20, 34, 35.

Horoscopul zilei de duminică, 6 februarie 2022. Se anunță schimbări pentru zodia Săgetător

Roxana Lușneac, astrolog, a făcut horoscopul zilei de duminică, 6 februarie 2022. Potrivi horoscopului, nativii din Săgetător trebuie să știe că intră într-o perioadă a schimbărilor.

Ce se întâmplă cu celelalte zodii din horoscop, potrivit Roxanei Lușneac, vedeți în horoscopul de mai jos.

Sagetatorii incep schimbarile in viata lor
Sagetatorii incep schimbarile in viata lor

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a vă relaxa împreună cu familia și pentru a vă întâlni cu cei dragi. Încercați să rămâneți calm și să evitați situațiile care vă scot din zona din confort sau în care vi se pare că anumite limite vă sunt încălcate.

Taur

Este posibil ca să să vă doriți să fiți lăsați în pace sau să nu prea aveți chef să ieșiți la diverse evenimente care necesită socializare. Aspectul lunii vă face mai emoționali decât în mod normal sau mai sensibili și aveți nevoie de practici spirituale pentru a vă încărca cu energie.

Gemeni

Astăzi tindeți să investiți emoții în tot ceea ce faceți, dar și în cei din jurul vostru. În partea a doua zilei puteți să vă găsiți un echilibru mental alături de prieteni de calitate sau de partenerul de viață.

Rac

Sunt mai multe aspecte pe care ați vrea să le discutați deschis cu partenerul de viață, dar de este posibil ca acesta să nu se afle încă în faza în care să accepte anumite lucruri sau adevăruri. Încercați să vă mențineți calmul și să petreceți un timp liniștit împreună.

Leu

Casă sănătății poate să fie ceva mai sensibilă în acest moment, de aceea trebuie să aveți mai multă grijă de voi și de cei dragi. Aveți nevoie de mai multă odihnă de un somn de calitate pentru a fi în formă.

Fecioară

Sunt foarte multe evenimente care se întâmplă în viața voastră privată în acest moment și cumva trebuie să încercați să găsiți un echilibru în ceea ce ține de cheltuieli. Partenerul de viață vă susține în tot ceea ce faceți, dar nu trebuie să exagerați.

Balanță

Saturn v-a învățat deja că trebuie să aveți răbdare pentru a obține ceea ce vă doriți. Informația este putere în acest moment pentru voi, deci cu cât citiți mai mult despre ceea ce vă interesează, cu atat știti mai bine ce aveti de facut.

Scorpion

Anumite lucruri care vă supără trebuie să le lăsați în spate, deși nu este foarte simplu. Partea bună este că în prezent aveți în jurul vostruoameni pe care vă puteți baza, dar asta vă aduce un echilibru mental și spiritual.

Săgetător

Sunteți destul emoționali astăzi, mai ales în tot ceea ce ține de subiectele care ating imaginea voastră în societate sau contactul vostru cu lumea. Anumite schimbări se vor produce cât de curând, numai că trebuie să aveți un pic de răbdare.

Capricorn

Aspectele actuale arată faptul că trebuie să cu vă concentrați foarte mult pe câștigurile care vin din străinătate sau pe relația oamenii de la distanță. Aici Saturn v-a învățat că trebuie să aveți un pic de răbdare pentru a reuși să ajungeți acolo undeva va doriti.

 Vărsător

Mercur va face mai deschis spre comunicare în acest moment și cumva știți că aveți pe cine să vă bazați în tot ceea ce ține de echilibrul vostru emoțional. Oamenii din jur se pot dovedi un real sprijin, dar vă sunt aproape și dacă vreți să petreceți un timp de calitate.

Pești

E momentul să lăsați în spate anumite griji și probleme și să încercați să vedeți scopurile principale pentru care faceți anumite eforturi în acest moment. Partenerul de viață are nevoie de susținerea voastră emoțională și de prezența fizică.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...