Horoscop duminică, 29 noiembrie. Gemenii stârnesc invidii în rândul prietenilor

Astrolog Roxana Lușneac 28.11.2020, 19:33
Horoscop duminică, 29 noiembrie. Gemenii stârnesc invidii în rândul prietenilor

Horoscop duminică 29 noiembrie vine cu noutăți pentru toate zodiile, special pentru această zi în care ne pregătim de începutul iernii calendaristice. Sunt câteva lucruri de care trebuie să ținem cont, iar printre ele se află numerele norocoase ale zilei. Acestea sunt 2, 4, 23 și 45. Dacă aveți de gând să ieșiți și nu știți ce haine să purtați, vă ajutăm noi: culorile pe care trebuie să le alegeți sunt galben și auriu, acestea fiind cele care aduc noroc.

Horoscop duminică 29 noiembrie pentru toate zodiile. Lucrurile pe care trebuie să le știți la final de weekend

Berbec

Astăzi este un moment bun pentru a te ruga sau pentru a medita sau relaxa. În sfârșit veștile bune încep să apară și poți respira ușurat. Nu a fost o săptămână ușoară, dar bine că s-a terminat.

Taur

Odihna și liniștea sunt elementele care vă ajută să vă recuperați mai bine. Iubirea și energia pozitivă pe care cei din jur v-o transmit va ajută, pentru că așa vă simțiți apreciați.

Gemeni

Mercur în casa dușmanilor nevăzuți poate stârni invidiile celorlalți, chiar dacă aceștia nu arată exact acest lucru. Indicat ar fi să fiți destul de selectivi cu informațiile pe care le împărtășiți, tocmai pentru a nu atrage energiile negative.

Rac

Ideile voastre sunt apreciate și cei din jur vă respectă deciziile. Chiar dacă gândul vă stă la profit și la muncă, acum este un moment bun pentru a va relaxa și a profita de liniște alături de cei dragi.

Leu

Saturn este mai activ că niciodată pe casă karmei, de aceea este indicat să mergeți cât de mult puteți pe corectitudine, atenție și precizie. Nu vreți că un cuvânt spus în plus sau un act semnat repede să vă aducă probleme.

Fecioară

Veștile bune vin și chiar aveați nevoie de ele. Nu a fost o săptămâna ușoară, aveți multe lucruri de rezolvat încă, dar totul este posibil atât timp cât vă organizați și luați problemele pe rând și cu mult calm.

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a vă întâlni cu familia sau cu niște persoane dragi, pentru a petrece un timp frumos împreună și pentru a va încărca cu energie pozitivă. Încercați să rezolvați anumite probleme legate de casă, deoarece unele din ele pot fi urgențe.

Peștii trebuie să se apuce de mișcare

Scorpion

Datorită tranzitului lui Mercur vă puteți găsi ușor pacea minții și va puteți relaxa. Lăsați noile idei și planurile noilor proiecte pentru săptămâna viitoare, chiar dacă sunteți destul de entuziasmați.

Săgetător

Anumite treburi pot fi amânate, iar dacă poți profită de un moment de liniște și echilibru alături de cei dragi, nu ezita. A discuta cu alți oameni nu doar că îți va face bine, ci te va ajută să îți pui ordine în gânduri și priorități.

Capricorn

Anumite soluții vin spontan în mintea ta, iar asta te ajută să te relaxezi un pic. Folosește-ți șarmul, creativitatea și comunica clar celorlalți ce îți dorești.

Vărsător

Anumite schimbări pe care ți le doreai de mult să le faci acum pot veni mai ușor în viață ta sau tu le poți accepta mai bine. Acum e un moment bun pentru a te gândi și la tine și la ce îți dorești de fapt.

Pești

Unii oameni pot avea nevoie doar de o părere și un sfat bun din partea ta, așa că nu ezita să îi ajuți cum poți tu mai bine. Ai grijă de tine și de sănătatea ta, cu cât încerci să faci mai multă mișcare, cu atât mai bine.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...