Horoscop duminică, 29 august. Zi bună pentru Capricorni pe plan financiar

Stan Filon, Mihai Ianoși 28.08.2021, 20:17
Horoscop duminică, 29 august. Zi bună pentru Capricorni pe plan financiar

Astrologul Impact.ro Roxana Lușneac ne-a adus horoscopul valabil pentru ziua de duminică, 29 august. Astfel, aflăm că multe dintre zodii vor avea o zi foarte bună, înconjurate de familie și prieteni, pe când alțele vor fi nevoite să își regândească planul și să o ia de la capăt. Capricornii, în schimb, au noroc de bani.

Horoscop duminică, 29 august

Berbec

Fie că vă ocupați din timp de un eveniment ce va avea loc cât de curând sau chiar astăzi sunteți cei care inițiați o întâlnire, rudele, familia și prietenii va sunt aproape. Este important să va simțiți apreciați și iubiți, pentru că totul poate fi  că o terapie de grup cu efecte minunate.

Taur

O zi petrecute în sânul familiei sau împreună cu oameni dragi, în locuri încărcate cu energie pozitivă, îți vor ajuta atât mintea cât și trupul. Ai nevoie de relaxare și să uiți pentru o secundă de grijile cotidiene.

Horoscop duminica, 29 august
Horoscop duminica, 29 august

Gemeni

Ai nevoie să ieși în natură, să socializezi cu oameni interesanți și să uiți că mâine începe o nouă săptămâna. Creativitatea ta însă nu da semne de oboseală, pentru că ideile bune îți vin de la sine și  poate ai nevoie să ți le notezi pentru a nu le uită.

Rac

Nu lasă îndoielile și fricile tale să preia controlul, ci încearcă cât mai mult să gândești logic și rațional fără a te lasă influențat de experiențele altor persoane sau ale trecutului. Nu ai nevoie de atenția sau aprecierea cuiva anume pentru a știi ce fel de om ești.

Leu

Dacă cineva nu e total de acord cu tine, trebuie să nu iei personal acele aspecte. Chiar dacă lipsa unui acord te poate destabiliza în cazul în care ai nevoie de o aprobare, dacă valorile pe care le aveți sunt aceleași, atunci poate ar trebui să luați în considerare argumentele opuse.

Fecioară

Cineva poate veni în acest moment pentru a-ți face noi reguli în casă sau în viața ta, ceea ce nu prea îți convine. Ești un expert în a spune ,,nu,, atunci când ceva nu îți convine, chiar dacă inițial ești timid, iar asta nu ar trebui să te oprească nici acum.

Balanță

Mercur în casa spiritualitatii și a călătoriilor poate să-i aducă o nouă sursă de energie, de compasiune.  Empatia, siguranță și sentimentele pozitive sunt cele care îți fac ziua frumoasă, iar dacă mai faci și o călătorie, cu atât mai bine.

Scorpion

Astăzi este o zi excelență pentru a-ți pune atenția asupra lucrurilor care contează legate de casă,  de familie. Poate că faci o vizită sau inviți la tine oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult, dar a căror prezența te bucură mult.

Săgetător

Timpul petrecut cu cei dragi poate fi unul extrem de plăcut, mai ales dacă plănuiești să faci o ieșire în familie sau dacă o persoană nouă în viață ta îți împărtășește sentimentele. Ai încredere în intuiția ta și în modul cum privești lucrurile, iar dacă cei din jur nu le văd în același mod că și tine, e problema lor.

Capricorn

Revelațiile legate de sectorul financiar nu îți lipsesc și știi exact unde să investești pentru a câștiga bani. Poate că a venit timpul să rezolvi o problemă care te bântuie încă din copilărie sau tinerețe, totuși acum te afli în alt stadiu al vieții, ai o altă maturitate și meriți încă o șansă.

Vărsător

Nu vrei să fii înțeles greșit și tocmai de aceea preferi să nu-ți spui părerea cu adevărat. Nu faci așa pentru că nu ești sincer, ci pentru că ți-ai învățat lecția și știi când nu mai vrei să creezi discuții inutile, mai ales cu membrii familiei sau în căsnicie. Nu de puține ori, tăcerea e de aur.

Pești

Încearcă să nu te compari cu nimeni, pentru că nu ai prea multe de învățat de la oamenii cu care te simți uneori în competiție. O conversație interesantă te o poți avea cu o persoană care gândește pe aceeași lungime de undă că și tine.