Horoscop duminică, 28 noiembrie 2021. Zodia care trebuie să se bazeze pe instinct

Astrolog Roxana Lușneac 27.11.2021, 20:49
Horoscop duminică, 28 noiembrie 2021. Zodia care trebuie să se bazeze pe instinct

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului. Potrivit acesteia, un nativ ar trebui să se bazeze mai mult pe instinct. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și galben, iar numerele ce aduc noroc sunt 3, 7, 10, 23, 28 și 31.

Horoscop duminică, 28 noiembrie. Berbec și Taur

Berbec

Sezonul semnului Săgetător te încurajează să ai încredere, credință și putere că lucrurile merg spre mai bine. Folosește -ti resursele interioare pentru a trece prin acest proces de transformare și investește energie în sectorul carierei.

Taur

Dacă până acum ai început un anumit proiect sau ai făcut o promisiune legată de un angajament pe care ți l-ai asumat, acum îl este un bun moment să finalizezi compromisuri și să tragi concluzii. Nu îți fie frică să începi lucruri noi sau să îți asumi un parteneriat.

Gemeni

Tranzitele actuale pot fi destul de încărcate cu energii mixte și chiar poți să vă pună în confuzie datorită oportunităților pe care vi le oferă. Pe de o parte în sectorul profesional se întâmplă ceva care vă stimulează creativitatea, iar pe de altă parte familia trece și ea prin anumite transformări.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru relaxare și pentru a face anumite lucruri împreună cu copiii sau familia. Spre seară este posibil să trebuiască să onorați o invitație sau să primiți în vizită niște persoane care vă aducă energie pozitivă și cu care aveți subiecte în comun.

Leu

Astăzi este o zi foarte bună pentru a te folosi de abilitățile tale de comunicare, dar și de carisma ta pentru a obține ceea ce îți dorești de la cei din jur. Poate ca ai nevoie de mai mult ajutor în ceea ce ține legat de casă și îl vei obține.

Horoscop duminica, 28 noiembrie
Horoscop duminica, 28 noiembrie

Fecioară

Încearcă să nu tragi astăzi foarte ușor concluzii și să nu fii impulsiv, ci folosește-ti intuiția pentru a alege ceea ce crezi. A venit momentul poate să îți iei o pauză de la tot ceea ce ai făcut până acum și să iei în considerare următoarele mișcări pe care urmează să le faci.

Balanță

Astăzi poți găsi noi modalități de a face lucrurile de rutină și îți poți surprinde familia și pe cei dragi cu ceva senzațional. Poate că gătești ceva interesant sau vii cu o propunere de a vizita un loc care vă va încărca cu energie pozitivă. aspectul sănătății este unul stabil în acest moment.

Scorpion

Aspectele sunt armonioase în acest moment pe harta ta, iar tranzitele sunt perfecte pentru a purta discuții interesante de afaceri sau pentru a pune la punct un nou plan împreună cu partenerul de viață.

Săgetător

Din punct de vedere financiar poți simți că în ultima perioadă de timp ai câștigat mai bine sau că ai reușit să pui la o parte niște bani, iar asta îți dă o stare bună. Unii dintre voi veți primi recompensa muncii voastre de luna trecută abia săptămâna care urmează.

Capricorn

Este o zi bună pentru a socializa și pentru a cere sprijinul comunității, a oamenilor din jur sau a specialiștilor acolo unde simți că ai îndoieli. Tu știi foarte bine că puterea de a decide este la tine, dar îți place să ai opțiuni din care să alegi.

Vărsător

Trebuie să îți pui atenția asupra mai multor evenimente care se întâmplă în viața ta în acest moment și chiar dacă nu poți să faci totul perfect, asta nu înseamnă că nu vei reuși să o scoți la capăt. Familia și cei dragi te susțin.

Pești

Cineva te poate ajuta mai mult decât crezi în punct de vedere profesional sau din punct de vedere personal și poate să-ți aducă în cale o oportunitate la care nici nu îndrăzni să te gândești până acum. Bucură-te momentul tău.

Astrologul Roxana Lușneac prezintă, în materialul video de mai jos, previziunile astrale pentru sfârşitul anului:

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...