Horoscop duminică, 28 februarie. Scorpionii trebuie să petreacă timp alături de persoana iubită

Astrolog Roxana Lușneac 27.02.2021, 17:42
Horoscop duminică, 28 februarie. Scorpionii trebuie să petreacă timp alături de persoana iubită

Horoscop duminică, 28 februarie 2021. Scorpionii trebuie să petreacă timp alături de persoana iubită, în timp ce Taurii trebuie să facă mai multă mişcare. Culorile norocoase ale zilei sunt alb și aurius, iar numerele ce aduc noroc sunt: 2,14,9,22,43,45

Horoscop duminică, 28 februarie 2021. Berbec

Cei din jur te pot ajuta cumva, fie că e vorba de o susținere morală sau de un plan de viitor. Încearcă să faci un efort și să te implici alături de ei în anumite activități care nu-ți sunt neapărat pe plac.

Taur

Încearcă să faci exerciții și să ai o dietă echilibrată deoarece astfel te vei simți mai bine și vei fi într-o formă bună. Pe de altă parte nu uita să te odihnești cât se poate de mult, mai ales dacă în ultima perioadă te-ai stresat.

Gemeni

Dacă simți că în ultima perioadă ai fost mai stresat decât de obicei, acum e un moment în care trebuie să îți iei un pic de timp pentru tine. Încearcă să stai în compania persoanelor cu o atitudine pozitivă și să te odihnești.

Rac

Există o energie care schimbă relații și care vă transformă felul cum vedeați oamenii înainte față de cum îi vedeți acum. Știți deja pe cine trebuie să păstrați în viață voastră și la cine să renunțați.

Leu

Copiii, dar și prietenii au nevoie de tine astăzi, iar în același timp partenerul de viață are nevoie de sfaturi și susținere. Încearcă să te împărți între toți cei dragi pentru a creea o atmosferă plăcută acasă.

Fecioară

Încearcă să faci exerciții sau să te plimbi cât poți de mult pe jos. Astăzi este o zi în care să faci o activitate pentru care organismul tău să-ți fie recunoscător. Acest lucru te va ajuta să te simți mai bine și să fii în formă.

Horoscop duminică, 28 februarie. Ce te aşteaptă din punct de vedere astrologic

Horoscop duminică, 28 februarie 2021. Balanță

Astăzi este o zi în care nu ar trebui să faci un efort deosebit, ci mai degrabă să te odihnești pe cât posibil și să petreci timp alături de cei dragi. Acum poți să înțelegi mai bine niște lucruri, iar asta te face să fii mândru de tine.

Scorpion

Scorpionii trebuie să petreacă timp alături de persoana iubită. De asemenea, este necesar să faceți activități în aer liber pe cât posibil. Este nevoie de un pic de liniște și echilibru, iar acum aveți oportunitatea să aveți o zi cu mult calm.

Săgetător

Fie că e vorba de un nou plan sau de un nou proiect, astăzi este o zi bună să puneți la cale o strategie de acțiune pe care să o puneți în aplicare începând de săptămâna care urmează. Cei din jur te susțin.

Capricorn

Astăzi este un moment bun pentru a sta alături de cei dragi și pentru a face o întâlnire socială în care să discuți lucruri simple, dar care îți bucură sufletul.

Vărsător

Poți să-ți găsești motivația sau chiar să realizezi că ai ceva valoros fără să cauți prea mult. Norocul îți poate scoate în cale surprize nebănuite din partea oamenilor dragi.

Pești

Familia poate să te motiveze să faci un lucru ieșit din comun sau care te ajută cumva să îți învingi o frică. Poți găsi frumusețea în lucrurile simple astăzi mai mult că de obicei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...