Horoscop duminică, 26 septembrie. Zodia care va fi recompensată pentru lucrurile bune făcute

Astrolog Roxana Lușneac 25.09.2021, 19:38
Horoscop duminică, 26 septembrie. Zodia care va fi recompensată pentru lucrurile bune făcute

Horoscop duminică, 26 septembrie. Potrivit astrelor, o zodie va fi recompensată pentru lucrurile bună făcute în ultima perioadă. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și auriu, iar numerele norocoase sunt: 3, 12, 20, 27, 32, 35.

Horoscop duminică, 26 septembrie – Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a petrece timp cu familia și e un timp minunat pentru a intra în contact cu oamenii pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Discuțiile pot fi productive și vă puteți aminti de vremurile trecute care au avut farmecul lor.

Taur

Aspectele de astăzi te ajută să-ți fie mai ușor să rămâi ancorat în prezent, să nu mai dai o importanță foarte mare trecutului și să te gândești la un plan care te va ajuta în viitor. Răbdarea este cheia pentru a obține succesul, dar și odihna.

Gemeni

Mercur în casa a 5-a discuții interesante cu copiii, cu membrii mai tineri din familie sau chiar de la servici. Știrile bune pot veni din mai multe surse, iar asta îți bucură atât sufletul cât și portofelul. poate că a venit momentul să sărbătorești ceva sau să stabilești o dată pentru un eveniment important.

Rac

Este posibil ca ultimele 6 luni să-ți fi adus sfaturi utile și oportunități legate de sectorul carierei. Poate că este momentul să vă hotărâți să faceți alt cel curs pe care vi l-ati propus sau să începeți să lucrați la un proiect pentru care până acum nu ați avut timp.

Leu

Marte în casa călătoriilor și mijloacelor de transport poate să te pună mai multe pe drumuri astăzi, nu neapărat pentru că ai avea tu treabă, ci pentru că sunt oameni dragi din jurul tău care au nevoie de susținerea ta.

Horoscop duminică, 26 septembrie – Fecioară

Dacă acum te bucuri de rezultate bune, înseamnă că până în momentul de față ai muncit si ai fost serios în tot ceea ce ai întreprins. Universul nu uită niciodată de oamenii corecți și știe momentul perfect în care trebuie sa-i recompenseze.

Horoscop duminică, 26 septembrie
Horoscop duminică, 26 septembrie

Balanta

Aspectele de astăzi te pot determina să lucrezi mai mult la tine, la stilul tău de viață și te pot motiva să mergi la sală. Este o zi bună pentru orice decizie sănătoasă, care te va influența pe o perioadă lungă de timp.

Scorpion

Astăzi poți să fii destul de prins în ceea ce ține de muncă sau de niște acte care trebuie făcute urgent. Dacă ai aplicat pentru împrumut, e timpul să calculezi încă o dată tot ceea ce trebuie să plătești lunar.

Sagetator

Un nou început din punct de vedere emoțional, sentimental, astrele pot să-ți aducă în drumul tău astăzi. Trebuie însă să rămâi și tu deschis în fața noilor păreri și să încerci să nu contrazici acolo unde nu știi sigur că ai dreptate.

Horoscop duminică, 26 septembrie – Capricorn

Sezonul Balanței este unul prielnic pentru tine , mai ales că acum încep să se alinieze niște aspect pe care le așteptai de mult timp. Din punct de vedere al carierei trebuie să știi exact ceea ce îți dorești să faci, pentru că doar așa universul iți va îndeplini dorința.

Varsator

Ai grijă să îți faci o listă în amănunt cu tot ceea ce îți dorești, pentru că universul în următoarea perioadă pare a fi destul de darnic cu tine în tot ceea ce ține de dezvoltare, învățare și evoluție. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor.

Horoscop duminică, 26 septembrie – Pești

Astăzi este o zi bună pentru a te gândi la ceea ce vrei să schimbi la serviciu actual. Poate că ai mai prea puțin timp liber și prea multe responsabilități pentru câștigurile care vin la final de lună. Nu te grăbi să tragi concluzii, ia-ti timpul de care ai nevoie.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!