Horoscop duminică, 26 decembrie 2021. Ce trebuie să evite zodia Balanță

Astrolog Roxana Lușneac 25.12.2021, 19:47
Horoscop duminică, 26 decembrie 2021. Ce trebuie să evite zodia Balanță

Horoscopul pentru ziua de dumină, 26 decembrie, vine cu noi previziuni astrologice și sfaturi pentru toate cele 12 zodii. Potrivit astrologului Impact.ro, Balanța va trebui să fie foarte atentă la eventuale conflicte. Pentru a atrage norocul de partea ta alege culorile norocoase ale zilei: alb și auriu. Numerele care pot aduce șansa de partea ta sunt: 2, 14, 21, 29, 32 și 40.

Horoscopul zilei de dumincă, 26 decembrie

Berbec

Aspectul actual te face să pui mai mult preț pe capitolul financiar, dar și pe valoarea anumitor lucruri pe care le ai în viața ta în acest moment. Cercul social este cel care te ajută să depășești un moment dificil sau să ieși dintr- o stare mai rea.

Taur

Gândul vă stă la străinătate ești sau la anumite persoane cu care ați vrea acest moment să fiți împreună, dar de care nu vă puteți bucura în acest moment. Aspectele actuale vă aduc prieteni și cunoștințe în casă și o după amiază cât se poate de liniștită.

Gemeni

Saturn îngreunează anumite activități pe care vi le-ati propus le faceți astăzi, fie pentru că nu aveți chef sau pur și simplu pentru că vă place să stați foarte mult de vorbă și nu vă mai lăsați scoși din locul în care sunteți , unde v-ați găsit un confort.

Rac

Soarele vă poate determină astăzi să luați niște decizii importante vizavi de excluderea unor persoane din viața voastră, dar și de acceptarea altora noi care vă aduc o energie pozitivă. Încercați să nu lăsați ego-ul vostru să intervină mai mult decât trebuie în relații.

Leu

Nodul Sud va aduce o detașare vizavi de acele sectoare în care până acum va-ti consumat mult prea multă energie și timp. E un moment bun să vă faceți planuri și să vă faceți o listă cu ceea ce vă doriți de la următorul an.

Horoscop duminic, 26 decembrie

Fecioară

Aspectele din prezent vă restricționează din păcate la ce ceva ce v-ați fi dorit foarte mult să se întâmple în acest moment, dar trebuie să încercați să vedeți și partea bună a lucrurilor, adică faptul că sunteți sănătoși și că totuși aveți oameni dragi alături de voi.

Balanță

Sectorul familiei și a casei este foarte important în acest moment pentru voi, mai ales că de acolo vă găsiți susținerea prin anumite persoane care empatizează cu situația în care sunteți în acest moment. Încercați să nu intrați în contradictoriu cu acei oameni cu care nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Scorpion

Ziua de astăzi vă poate găsi pe lângă casă sau făcând diverse vizite persoanelor dragi. Este o zi bună pentru relaționare , socializare și pentru a lasa o parte acele lucruri care nu au mers în ultima perioadă de timp sau acele planuri care nu s-au concretizat.

Săgetător

Micul benefic vă ajută să aveți liniște și ordine în viața voastră privată, iar asta a vă ajută cel puțin mental în acest moment. Încercați să nu aveți așteptări de la ceilalți mai mari decât aveți la voi înșivă.

Capricorn

Poate că a venit momentul să reluați o legătură pe care ați pierdut-o de ceva timp sau să revizuiți o listă a cunoștințelor și a prietenilor pe care îi aveți în acest moment. Aspectele de astăzi arată momente frumoase alături de familie.

Vărsător

Ceva vă poate agita mai mult decât ar trebui în acest moment. Poate că e vorba de anumite pregătiri pe care trebuie să le faceți sau vizite pe care trebuie să le onorați, deși ați vrea să stați mai mult în confortul vostru.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a lăsa la o parte stresul legat de sectorul serviciului pentru a petrece timp cu cei dragi și pentru a te pregăti pentru sfârșitul de an. Partenerul de viață are nevoie de susținere, dar și de energia ta pozitivă.

Urmăriți Impact.ro și pe