Horoscop duminică, 25 septembrie 2022. Balanțele se rup de trecut, zi decisivă pentru zodia Scorpion

Ioana Bucur 24.09.2022, 21:47
Horoscop duminică, 25 septembrie 2022. Balanțele se rup de trecut, zi decisivă pentru zodia Scorpion

Weekendul se va încheia cu evenimente importante pentru unii nativi ai zodiacului, este un moment potrivit pentru a repara greșelile trecutului și a consolida relațiile. Potrivit horoscop duminică, 25 septembrie 2022, Balanțele vor reuși să se rupă de trecut și va fi o zi decisivă pentru cei născuți în zodia Scorpion. Ce surprize ne-au pregătit astrele în următoarele 24 de ore.

Horoscop duminică, 25 septembrie 2022 – Berbec

Este o zi a reconcilierii pentru nativii Berbec. Cei care s-au certat cu partenera sau partenerul de viață au șansa să liniștească apele în cuplu și vor putea remedia o greșeală pe care au făcut-o la locul de muncă.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să își dea seama ce greșeli au făcut în fața persoanei iubite și să ceară iertare. Vor simți că își pot deschide sufletul mai ușor decât în mod normal și ar trebui să profite de aceste momente pentru a spune exact ce au pe suflet.

Horoscop duminică, 25 septembrie 2022 – Gemeni

Venus în conjuncție cu Mercur Retrograd îi va ajuta pe nativii Gemeni să își pună ordine în gânduri și să repare o poveste de iubire.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor vedea lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă. Vor fi mai îngăduitori, își vor reconsidera unele decizii și vor ajunge la alte concluzii decât până acum.

Următoarele 24 de ore le vor aduce șansa să se împace cu o persoană la care au ținut foarte mult.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...