Horoscop duminică, 24 octombrie. Zodia care nu trebuie să ia decizii importante

Astrolog Roxana Lușneac 23.10.2021, 18:59
Horoscop duminică, 24 octombrie. Zodia care nu trebuie să ia decizii importante

Horoscop duminică, 24 octombrie. Astrele ne influențează viața în fiecare zi. Află care este zodia care nu ar trebui să se grăbească în luarea unor decizii importante în ziua de duminică. Totodată, cele 12 zodii ale horoscopului pot avea parte de lucruri bune, însă există o singură condiție: să poarte culorile norocoase. Acestea sunt albastru deschis si galben. Numerele norocoase ale zilei de sâmbătă sunt: 1, 8, 11, 13 ,23 și 35.

Horoscop duminică, 24 octombrie. Urmează o perioadă bună pentru Tauri

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a te odihni, pentru a petrece un timp de calitate împreună cu familia, dar și pentru a discuta împreună cu partenerul de viață deciziile pe care urmează să le iei. Oportunitățile vin în drumul tău, numai că trebuie să fii foarte atent să nu le ratezi.

Taur

Perioada care urmează este una de bun augur pentru tine și pentru proiectele tale, mai ales dacă ai investit în ultimul timp în această direcție. Mercur acum în mers direct te ajutăm să faci lucrurile pe care le-ai tot amânat în ultima lună.

Gemeni

Deși este încă weekend, faptul că de mâine începe ultima săptămână din luna octombrie poate fi destul de stresant. Nu-ți face griji mai mult decât trebuie, deoarece astrele garantează că factorii pozitivi nu vor lipsi. Încearcă să te odihnești.

Horoscop duminică, 24 octombrie. Noi idei pe plan financiar în cazul Fecioarelor

Rac

Soarele este în Balanță în acest moment în casa familiei tale, ceea ce înseamnă că te poți simți pregătit să împărtășești cu cei dragi anumite gânduri sau planuri pe care le ai de ceva timp. Momentele petrecute împreună pot fi pline de armonie dacă îți dai și tu interesul să ajungeți la un compromis.

Leu

Dacă în mod normal ești obișnuit să pariezi pe totul sau nimic, ziua de astăzi te poate face să încerci să te adaptezi pas cu pas anumitor schimbări care se petrec acasă, în familia ta. Atunci când vine vorba de carieră, nu este o zi bună pentru a lua decizii importante.

Fecioară
Astăzi este o zi bună pentru relaxare și pentru creativitate în sectorul financiar. Casa banilor și a cheltuielilor este direct aspectată de Mercur, ce în ce înseamnă că va trebui să te ocupi și de anumite facturi sau acte care nu-ți fac neapărat plăcere.

Horoscop 24 octombrie
Horoscop duminica, 24 octombrie. Creatia și ineditul apar in viata Balantelor

Horoscop duminică, 24 octombrie. Creația și ineditul apar în viața Balanțelor

Balanță

Astăzi poți să fii mai creativ decât în mod normal sau să vrei să ieși din activitățile obișnuite pe care le faci în această zi. O gură de proaspăt ar prinde bine, iar întâlnirile cu prietenii îți dau o energie bună.

Scorpion

Astăzi trebuie să înveți sa faci un exercițiu de vizualizare asupra lucrurilor pe care ți le dorești și apoi să le ceri Universului. Soarele este în semnul tău, ceea ce înseamnă că îți aduce încredere în propriile puteri dar și în ceea ce urmează să se întâmple în viața ta.

Săgetător

Mercur este în balanță în casa prietenilor, a parteneriatelor și a conjuncturilor favorabile, ceea ce înseamnă că discuțiile pe care le porți astăzi cu cei din jur se pot dovedi a fi foarte productive. Nu ezita să-ți adaptezi programul, mai ales dacă primești o invitație la masă.

Horoscop duminică, 24 octombrie. Capricornii vor avea parte de liniștea mult dorită

Capricorn

Mercur în mers direct începe să-ți aducă din nou liniștea în viața ta, iar anumite aspecte care nu au mers bine sau care te-au stresat în ultima perioadă de timp încep să se redreseze. Aveai nevoie de aceste aspecte ca de o gură de aer curat. Partenerul de viață este principalul tău susținător.

Vărsător

Mercur este mers direct în semnul Balanței, ceea ce pentru tine înseamnă undă verde în tot ceea ce ține de educație, relația cu instituțiile de stat și anumite împrumuturi pe care le poți obține. Pe lângă odihna de care trebuie să ai parte fizic, astăzi este o zi bună pentru a discuta despre oportunitățile tale.

Pești

Mercur în mers direct este ceea ce te ajută să-ți alegi cu atenție pașii pe care îi faci in prezent, deoarece aceștia au importanță foarte mare legată de viitorul tău. Dacă în trecut aveai îndoieli asupra ideilor tale, acum marele benefic Jupiter te ajută să mergi cu încredere înainte și să alegi bine.

Urmăriți Impact.ro și pe