Horoscop, duminică, 22 martie. O zodie are tendința să se enerveze prea repede

Stan Filon 21.03.2020, 17:42
Horoscop, duminică, 22 martie. O zodie are tendința să se enerveze prea repede

Afacerile stagnează pentru unii nativi ai zodiacului, iar acest fapt îi face pe câţiva dintre ei să se enerveze repede, din orice, în această perioadă. Potrivit astrologilor, mulţi dintre nativii zodiacului sunt îngrijoraţi profund de situaţia actuală în care ne aflăm, precum şi de faptul că trebuie să stăm mai mult în casă.

Horoscop, duminică, 22 martie. Ce zodie are tendința să se enerveze prea repede

Berbec

Berbecii au decis că este timpul să îşi schimbe stilul de viaţă. Renunţă la activităţile ce nu le aduc niciun beneficiu. Astrologii vă sfătuiesc să renunţaţi în primul rând la viciile care vă distrug sănătatea, după care să faceţi ce doriţi.

Taur

Nativii din taur vor avea probleme dacă nu se retrag la timp dintr-o discuţie cu un prieten apropiat. Riscaţi să rămâneţi fără ajutorul financiar de care nu aţi putea să vă descurcaţi. Faceţi şi spuneţi ca el, doar ca să vă atingeţi scopul, măcar în problema ce se va ivi.

Horoscop, duminică, 22 martie
Horoscop, duminică, 22 martie

Gemeni

Aveţi de luat o decizie în dragoste. Astrologii spun să vă gândiţi ce anume doriţi de la viaţă. Încurcaţi astfel persoane care nu v-au făcut nimic rău şi care vă apreciază. Mai bine rămâneţi cu actualul partener, întrucât nutreşte sentimente adevărate de iubire către dumneavoastră. Nu ştiţi peste ce o sa daţi pe viitor.

Rac

Racii au nevoie de pauză. Stresul acumulat în ultimele zile vă face să fiţi în cale afară de irascibil. Vă enervaţi din orice, chiar şi copiii vă supără. Petreceţi ceva timp singur şi o să vedeţi că nu aveţi de ce să vă faceţi probleme. Staţi departe şi de telefon şi de televizor şi o să vă reveniţi. O plimbare scurtă în aer liber v-ar aduce echilibrul de care aveţi nevoie.

Leu

Şi leii tind să devină nervoşi când sunt în faţa unor persoane care îi privesc de sus. Cel mai mult vă deranjează oamenii ce se cred mai importanți decât cei din jur. Astrologii spun că unii oameni au toate motivele să fie aşa şi să aveţi grijă cu persoanele care au multă autoritate.

Fecioară

Aveţi treabă astăzi. Renovarea casei începută cu ceva timp în urmă nu se face singură. Dacă timpul vă va permite veţi avea o zi plină, iar seara veţi fi obosit. Nici la televizor nu vă veţi mai putea uita după ce aţi trudit atât pe lângă casă. Dar veţi adormi cu zâmbetul pe buze pentru că aţi făcut tot ce aveaţi de făcut.

Balanţă

Apar nişte probleme vechi pentru nativii născuţi sub acest semn zodiacal. Problemele au fost cauzate de o persoană care acum vrea să intre din nou în viaţa dumneavoastră. Astrologii spun să vă îndepărtaţi de persoana respectivă, întrucât aceasta nu v-a adus nimic altceva decât lacrimi în viaţa dumneavoastră.

Scorpion

Sunteţi o persoană ambiţioasă, iar proiectul pe care l-aţi făcut are toate şansele să prindă contur. Mai aveţi nevoie doar de finanţare, ceea ce este foarte greu de găsit în această perioadă. Astrologii vă sfătuiesc să mai aşteptaţi un pic, întrucât persoana cu banii trebuie să apară.

Săgetător

Primiţi un cadou pe nepusă masă. Poate fi vorba chiar şi de o sumă de bani. Astfel, sunteţi bucuros toată săptămâna ce urmează.  Astrologii vă sfătuiesc să fiţi precaut ce veţi face cu banii, întrucât se anunţă vremuri grele.

Capricorni

Astrologii prevăd o perioadă bună în ceea ce priveşte dragostea pentru nativii din această zodie. Capricornii îşi deschid inima în faţa persoanei iubite chiar atunci când aceasta nu mai credea. De aici apar planuri fumoase ce presupun nuntă şi mărirea familiei.

Vărsător

Un fost partener se întoarce în oraş după mulţi ani de absenţă. Astfel, reluaţi legătura, depănaţi amintiri, luaţi o cină romantică, iar seara se încheie cu un sărut pasional. Doar atât, deocamdată. Vă aduceţi aminte că v-aţi despărţit în condiţii nu prea bune.

Peşti

Peştii primesc groaznice de la rudele din străinătate. Aceştia nu se mai pot întoarcde acasă, nu mai au nici locuri de muncă, noroc că sunt sănătoţi. Asta vă mai linişteşte şi faptul că vă vedeţi zilnic prin intermediul telefonului. Nu ştiţi care va fi finalul şi asta vă deprimă.