Horoscop, duminică, 2 august 2020. Întâlnire neașteptată pentru Tauri

Madlen Moraru 01.08.2020, 20:12
Horoscop, duminică, 2 august 2020. Întâlnire neașteptată pentru Tauri

Horoscopul de duminică, pe 2 august 2020, arată că cei născuți în zodia Taur au parte de o întâlnire foarte neașteptată. Nu reprezintă singurii nativi pe care îi așteaptă o surpriză, în viitorul apropiat.

Horoscop, duminică, 2 august 2020. Întâlnire neașteptată pentru Tauri

Berbec

Berbecii au parte de câteva suprize, de aceea nu este exclus ca acești nativi să aibă parte de momente total neașteptate. Dacă pentru unii e o povară, pentru alții poate reprezenta chiar un vis devenit realitate.

Taur

Taurii pot avea o ocazie unică de-a străluci în societate. Nu este exclus să cunoască o persoană cu care să întemeieze o familie. Poate fi ceva de viitor, iar dacă simt acest lucru trebuie să facă pasul în acest sens. Inima acestor nativi este cu siguranță pusă pe jar.

Gemeni

Acei nativi Gemeni care trăiesc o iubire neîmpărtășită pot avea acum parte de clipe neașteptate. Ar putea înțelege că îi așteaptă o poveste cu totul nouă de dragoste.

Rac

Racii pot să simtă că tranzitează spre ceva măreț. Cariera lor are de înflorit dacă își vor urma instinctul. Trebuie însă să știe să nu facă anumite confuzii și să nu ceară o promovare dacă nu este cazul, potrivit observatornews.ro.

Leu

Leii pot constata faptul că dacă le place ceea ce aud sau văd este binevenit să ofere un compliment. Încântarea lor peste măsură poate fi primită într-un mod asemănător, fapt ce îi binedispune pe acești nativi. Nu trebuie să ascundă ceea ce simt.

Fecioară

Fecioarele pot rămâne la planurile pe care le aveau deja și nu trebuie să își piardă concentrarea. Au parte de o promovare în carieră dacă vor ști să își joace cărțile așa cum trebuie.

Balanță

Balanțele se pot trezi în mijlocul unei dispute, dacă au de gând să se implice prea mult în situațiile altor persoane. Dacă vor fi acuzate de prea mult egoism trebuie să nu uite că natura lor este de fapt una generoasă și dispusă să ajute.

Horoscop, duminică, 2 august 2020. Întâlnire neașteptată pentru Tauri
Cei pasionați de astrologie pot afla ce le rezervă destinul pe data de 2 august 2020

Scorpion

Scorpionii au standarde ceva mai ridicate, de aceea pot fi dezamăgiți dacă îți fac așteptări mult prea mari. Atunci când vor accepta o persoană așa cum este vor putea să treacă mai ușor și peste lipsurile acesteia.

Capricorn

Capricornii au foarte multe sentimente puternice pe care le primesc de peste tot din jurul lor. Asta îi face pe acești nativi să fie ceva mai plini de spirit, dar și mai lenți. Nu trebuie însă să se îngrijoreze în vreun fel pentru că își vor reveni relativ repede la normal.

Vărsător

Vărsătorii au nevoie să acorde mai multă atenție relației cu partenerul de viață. Este un moment foarte bun să spună tot ceea ce simt și au pe suflet, sau ce îi îngrijorează. Sentimentele puse pe tavă vor fi tratate cu cea mai mare deschidere.

Pești

Nativii Pești pot să se confrunte cu anumite situații care li se par imposibile. Însă totul își poate găsi o rezolvare, așa cum vor constata și ei, mai devreme sau mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe