Horoscop duminică, 19 septembrie 2021. Zi importantă pentru nativii Săgetător, familia se bazează pe ei

Astrolog Roxana Lușneac 18.09.2021, 19:41
Horoscop duminică, 19 septembrie 2021. Zi importantă pentru nativii Săgetător, familia se bazează pe ei

Noi vești pentru nativi la horoscopul de duminică, 19 septembrie. Astrele anunță o zi importantă pentru nativii din zodia Săgetător, aceștia urmând să se bucure de compania oamenilor dragi. Pe de altă parte, Gemenii trec peste gândurile negre care îi măcinau în ultima vreme. În același timp, astrele ne sfătuiesc să apelăm la culorile norocoase galben și mov, dar și la numerele care promit un plus de șansă: 3, 7, 27, 34, 44 sau 46.

Ce anunță astrele pentru ziua de duminică, 19 septembrie, la horoscop

Berbec

Timpul petrecut în familie se poate dovedi a fi o binecuvântare, mai ales că aveți mai multe motive de sărbătoare. Fie că e vorba de un nou membru în familie sau pur și simplu ați achiziționat recent un bun material, trebuie să vă bucurați de momentele frumoase.

Taur

Astăzi este o zi buna in care sa faci pace cu cei din jur, dar si cu gandurile tale pentru deciziile pe care le-ai luat pana acum. Încercările din acest moment sunt menite să-ți aducă aminte cine ești tu și să te facă să crezi mai mult în capacitățile tale.

Gemeni

Astăzi este o zi bună să treceți peste anumite emoții negative care tot v-au ocupat mintea în ultima perioadă de timp . De la anumiți oameni plus și simplu nu puteți să aveți așteptări, dar așa este poate mai bine pentru că vă puteți baza doar pe propria persoană si pe familie.

Rac

Casa străinătății este activată ceea ce înseamnă că puteți să faceți un drum la distanță, să mergeți să vizitați anumite locuri interesante alături de persoane care vă ajută să vă încărcați energetic pozitiv. Profitați de această zi frumoasă.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a petrece timp cu familia și pentru a vă bucura de liniște și echilibru. Primiți o vizită neașteptată sau poate sunteți chiar voi cei care vreți să faceți o surpriză unei persoane dragi.

Fecioară

Oamenii dragi vă sunt alături, iar Soarele, Mercur și Marte vă dau o sursă de energie inepuizabilă. Vă simțiți puternici și siguri de deciziile sau investițiile pe care îl ați făcut în ultima perioadă de timp.

Horoscop duminică, 19 septembrie 2021
Vești bune pentru nativii din zodiac

Balanță

Micul benefic este de partea voastră, ceea ce vă poate da diverse motive să vă bucurați astăzi. Fie că primiți un mic cadou sau pur și simplu o invitație de la cineva să ieșiți întru un loc frumos, lucrurile se așază așa cum trebuie în viața voastră fără ca voi să faceți un efort foarte mare.

Scorpion

Astăzi este o zi în care vă preocupați mai mult de ceea ce își dorește partenerul de viață pentru că vreți să îl vedeți fericit. Compania prietenilor se poate dovedi una plăcută spre după amiază, subiecte interesante pot fi discutate.

Săgetător

Familia se bazează pe voi din foarte multe puncte de vedere, iar vouă vă place acest lucru pentru că vă simțiți util, pentru că vă simțiți ascultat și iubit. O ieșire din casă va face bine, mai ales dacă aveți o companie plăcută.

Capricorn

Știi foarte bine unde vrei să ajungi și ceea ce îți dorești să realizezi, numai că în acest moment poate nu ai fondurile necesare. Nu îți pierde speranța, pentru că va veni și momentul tău să câștigi așa cum ti-ai dorit.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a face pace cu anumite emoții și pentru a relua legătura cu figura maternă sau cu prietenă apropiată. Oamenii dragi din jur vă fac să simțiți că nu sunteți singuri și că aveți persoane care vă iubesc.

Pești

Casa copiilor dar și casa câștigurilor sunt evidențiate astăzi, ceea ce înseamnă fie vă gândiți să le faci o surpriză celor mici și să-i duceți într-un loc frumos, fie vreți cumpărați ceva sau chiar să dați o petrecere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...