Horoscop duminică, 17 octombrie 2021. Zodia care se pregătește de investiție financiară importantă

Astrolog Roxana Lușneac 16.10.2021, 19:17
Horoscop duminică, 17 octombrie 2021. Zodia care se pregătește de investiție financiară importantă

Horoscop duminică, 17 octombrie. O zodie își dorește mai multă stabilitate financiară și se pregătește de o investiție importantă. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și alb, iar numerele ce aduc noroc sunt 2, 3, 10, 21, 32 și 45.

Horoscop duminică, 17 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru socializare și pentru a intra în contact cu oameni care vor să te ajute să-ți termini treaba mai repede sau să duci la finalizare un proiect. Este important să știi că ai pe cine să te bazezi, mai ales acum când ai nevoie.

Taur

Soarele face un aspect asupra lui Jupiter, înseamnă că este un bun timp pentru vindecare, dar și pentru conștientizarea evenimentelor din ultima perioadă de timp. Încearcă să ai răbdare cu tine, cu cât poți să faci în acest moment, pentru că doar așa vei reuși să evoluezi ușor și bine.

Gemeni

Astăzi trebuie să iei lucrurile cu calm și să te ții de un plan, pentru că altfel toată energia și pasiunea pe care o ai nu îți vor aduce nici un rezultat. Oamenii pe care îi întâlnești poți să-ți fie de un mare ajutor.

Rac

Chiar dacă este weekend, gândul îți stă tot la muncă sau la anumite activități pe care trebuie să le termini acasă. Venus îți aduce momente frumoase împreună cu prietenii și familia, iar Saturn te restricționează vizavi de anumiți oameni care simți că te-au dezamăgit cumva.

Leu

Aspectul pozitiv a marelui benefic jupiter vine pe casa dialogului, a comunicării cu cei din jur despre ceea ce vă doriți cu adevărat și despre ce aveți nevoie atunci când vine vorba de carieră. Ascultați-va intuiția și veți avea succesul unul dorit.

horoscop
horoscop

Fecioară

Chiar dacă este sfârșit de săptămână, tu poți simți că încă mai ai foarte multe lucruri de făcut. Fie că ai niște musafiri sau pur și simplu trebuie să te ocupi de anumite proiecte pe care vrei să le derulezi în viitor, orice ar fi, ziua de astăzi nu prea arată ca o zi de weekend.

Balanță

Energia solară te ajută în acest moment să câștigi încredere în tine, iar marele benefic Jupiter îți dă mai multă încredere în tot ceea ce ține de planurile tale legate de profesie. ai un potențial foarte mare care trebuie folosit.

Scorpion

Un aspect care vine din punct de vedere profesional te poate ajuta în acest moment cu o problema legată de casă sau de familie. Venus, micul benefic, te ajută în acest moment să îți faci un plan pentru a-ți mări câștigurile.

Săgetător

Tranzitele din acest moment pot avea un impact foarte mare asupra ta, pentru că te obligă cumva să-ți organizezi prioritățile, să-ți corectezi cheltuielile, să îți organizezi mai bine bugetul, dar și să îți îmbunătățești dialogul oamenii care te-ar putea ajuta.

Capricorn

Soarele și Jupiter indică un anumit succes din punct de vedere financiar sau chiar atunci când este vorba de carieră. Chiar dacă este weekend, poți simți că treaba ta nu se terminat pentru că trebuie să profiți de aceste momente de liniște să-ți organizezi următorii pași în carieră.

Vărsător

Viața poate să îți pară mai ușoară în acest moment, mai ales dacă în ultima perioadă a ai avut timp pentru tine, te-ai odihni mai mult sau ai început să pui la cale un plan pentru viitorul apropiat. Partenerul de viață sau cei din jur te susțin, iar asta îți dă încredere în tine.

 Pești

Dacă simt că ești gata să faci anumiți pași spre evoluția ta, acum este un bun moment să treci la acțiune. Mercur este acum în mers direct în sectorul secretelor, ai transformării și a investițiilor în harta ta, ceea ce te duce la a face un nou pas în carieră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...