Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021. Energie maximă pentru Balanțe

Astrolog Roxana Lușneac 16.01.2021, 16:58
Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021. Energie maximă pentru Balanțe

Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021.  Numerele norocoase ale zilei sunt 1, 8, 15, 36 și 55, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt auriu și galben.

Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021

Berbec

Anumite transformări se întâmplă în viața ta și în sufletul tău, iar tu trebuie să te adaptezi lor. Cei din jur te susțin, iar Venus are un impact pozitiv asupra energiei tale creatoare.

Taur

O anumită dezvoltare sau evoluție din ultima perioada te mulțumește cumva,  iar relațiile cu cei dragi se îmbunătățesc. Soarele în casă a 9-a te face să te gândești la călătorii, drumuri la distanță, dar și te întoarce la spiritualitate.

Gemeni

Activitățile în aer liber sunt cel mai bune remedii pentru a-ți elibera mintea și a-ți curată energiile. Planurile de construcții, amenajări și tot ce mai ai tu în gând pot să aștepte. Astăzi e ziua să fii liniștit.

Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021
Horoscop duminică, 17 ianuarie 2021

Rac

Oamenii din  jur îți dau optimism, iar de asta ai nevoie mai ales acum. Chiar dacă nu simți că ai progresat foarte mult în ultimul timp, ai  timp să le faci pe toate la momentul potrivit.

Leu

Cei din jur îți sunt alături, mai ales că ai nevoie de energie pozitivă și de iubire în această perioada. Încearcă să creezi acea stare de bine și în relația cu partenerul de viață, deoarece  acesta are nevoie de susținerea ta.

Fecioară

În sfârșit niște vești bune legate de muncă pot începe să apară, iar asta te bucură. Poți trece destul de ușor peste discuțiile care nu te afectează direct, mai ales că ele reprezintă  supărările personale ale altor persoane.

Balanță

Aveți energie și entuziasm așa încât tot ce faceți astăzi să fie pe sufletul vostru. Atenție sporită și la sistemul vostru digestiv, evitați orice exces alimentar sau experiment culinar.

Scorpion

Timpul petrecut alături de cei dragi poate fi unul de calitate, mai ales dacă reușiți să comunicați cu partenerul de viață despre tot ce a rămas nediscutat în trecut și să faceți pace.

Săgetător

Anumite cunoștințe pot reveni în viață voastră. Unele din ele sunt o sursă de motivare, iar de altele ați fugi, dar nu se poate. Încercați să nu puneți la suflet și să vă îngrijorați mai mult de propriile treburi.

Capricorn

Odihnă și calmul trebuie să fie parte din programul tău astăzi, mai ales  că trebuie să faci niște schimbări cât de curând. Un pic de liniște îți va face bine.

Vărsător

Ai nevoie să faci exerciții, chiar dacă și pentru o scurtă durata. Plănuiește-ți activitățile viitoare și includeți timpul dedicat sufletului tău în acest program. Rezultatele vor fi minunate.

Pești

Activitățile împreună cu cei dragi sunt binevenite, mai ales că astăzi e o zi în care v-ați propus să nu faceți mai mult decât trebuie. Puneți emoții și vă gândiți la niște subiecte care se vor rezolva oricum la timpul lor.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...