Horoscop duminică 16 mai. Săgetătorii sunt cea mai favorizată zodie a zilei

Astrolog Roxana Lușneac 15.05.2021, 19:18
Horoscop duminică 16 mai. Săgetătorii sunt cea mai favorizată zodie a zilei

Horoscop duminică 16 mai. Conexiunea cu oamenii din viața nativilor din zodia Săgetător pare să fie una foarte puternică astăzi. Nu ezitați să profitați la maxim de beneficiile acestei zile. Culorile norocoase ale zilei sunt albastrul deschis si galben, iar numerele care aduc noroc sunt 2, 3, 14, 23 și 34.

Horoscop duminică 16 mai. Planurile stabilite vor aduce câștiguri mari

Berbec

Aveți nevoie de odihna, iar astăzi este o zi minunată pentru asta si pentru a relua un contact cu prietenii vechi dacă aveți dispoziția necesară.

Taur

Planurile pe care le aveți legate de casa carierei sunt importantate pentru voi deoarece pot aduce câstiguri mari pe termen lung. Trebuie doar să vă informați si sa analizați bine lucrurile.

Gemeni

Cumva nu vreți să mai faceți compromisuri acolo unde trecut poate mai erați dispuși să dați încă o șansă. Poate ca e mai bine in acest fel, deoarece eliminați o energie negativă.

Horoscop duminică 16 mai
Horoscop duminica 16 mai. Este timpul sa culegeti roadele muncii depuse

Horoscop duminică 16 mai. Este timpul să culegeți roadele muncii depuse

Rac

Dorințele voastre pot fi de neîndeplinit chiar în acest moment, dar trebuie să mai aveți un pic de răbdare. Astrele vă susțin în planurile pe termen lung.

Leu

Casa carierei si cea a imaginii personale sunt puse in evidență si astăzi, iar acolo vă puteți bucura de rezultatele pozitive ale muncii voastre de până acum.

Fecioară

Marele benefic Jupiter vă ajută sufletește și vă susține să rămâneți optimiști și tot de aici conexiunea spirituală cu persoanele dragi de la distanță. Faceți bine un celor din jur pentru a primi rezultate pozitive.

Horoscop duminică 16 mai. Informația înseamnă putere

Balanță

Casa secretelor si a lucrurilor pe care nu vreți neapărat să le expuneți este pusă în evidență, iar acolo trebuie să vă faceți ordine în gânduri si idei.

Scorpion

Încă nu înțelegeți cum merg exact lucrurile sau ce se întâmpla cu toate parteneriatele sau conjuncturile în care sunteți implicați, dar ar trebui să încercați să vă informați direct de la sursă.

Săgetător

Conexiunea spirituala cu oamenii pe care îi aveți acum în viața voastră poate fi considerată o binecuvântare. Trebuie sa profitați în sensul bun de aceste conjuncturi astrale excelente.

Horoscop duminică 16 mai. Este timpul pentru a-i vizita pe cei dragi

Capricorn

Micul benefic este pe casa caștigurilor voastre, ceea ce vă dă optimism si o energie pozitivă. Contactul cu străinătatea sau cu oamenii de la distanța trebuie menținut.

Vărsător

O vizită la niște prieteni sau întâlnirea cu o cunoștință vă poate ajuta din punct de vedere mental si emoțional. Ai nevoie să te încarci cu energie pozitivă de la cei din jur.

Pești

Micul benefic vă poate aduce discuții productive alături de persoane care au o perspectivă diferită de a voastră. Astăzi este o zi de relaxare si nu ar trebui să uitați asta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...