Horoscop duminică, 15 ianuarie 2023. Leii sunt în pragul despărțirii. Previziunile zilei pentru restul nativilor

Mihnea Tălău 14.01.2023, 23:29
Horoscop duminică, 15 ianuarie 2023. Leii sunt în pragul despărțirii. Previziunile zilei pentru restul nativilor

Astrologii anunță pentru duminică 15 ianuarie că se formează un aspect tensionat între Venus, planeta iubirii și a banilor, din zodia Vărsător și Uranus, planeta neprevăzutului, aflată în retrogradare în zodia Taur. Acest context aduce schimbări bruște în relații și în plan financiar.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2023

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Sunt posibile tensiuni financiare din cauza unor cheltuieli neprevăzute sau din cauza unor cheltuieli exagerate cu prietenii. Pe de altă parte, s-ar putea să fii surprins că partenerul de viață își face planuri de unul singur sau îți cere mai multă libertate și independență. Cei singuri se pot îndrăgosti brusc și neașteptat de cineva, posibil chiar de un prieten sau de cineva din anturaj.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te poți aștepta la fel și fel de schimbări și răsturnări de situație astăzi. Poate aveai un plan și cineva cu mai multă autoritate ți-l dă peste cap. În alte cazuri, nativii pot fi dezamăgiți de acceptarea unei oferte profesionale sau se gândesc la încheierea unei oferte care le consumă toate resursele.

horoscop

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca un eveniment să te facă să conștientizezi brusc că a venit momentul să renunți la un viciu, la o atitudine bolnăvicioasă, la ceva toxic care-ți afecta sănătatea. Pe de altă parte, nu este exclus ca cineva din trecut să te caute, un fost partener, iar situația să te dezechilibreze complet.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să devii destul de gelos și posesiv astăzi, atât cu partenerul de viață, cât și cu prietenii. Sunt și cupluri unde chiar prietenii devin motivul unei scene de gelozie. Dacă te simți acaparat de partener și vrei mai multă libertate, ai grijă cum pui problema pentru a nu fi interpretat greșit.

Citește continuarea horoscopului pe Playtech Știri.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...