Horoscop duminică, 15 august. O zodie are mari probleme în dragoste

Astrolog Roxana Lușneac 14.08.2021, 21:50
Horoscop duminică, 15 august. O zodie are mari probleme în dragoste

Horoscop duminică, 15 august. Zi de sărbătoare pentru creștinii din România, dar nu toți se vor putea bucura în liniște de momentul special. O zodie va avea mari probleme în dragoste. Culorile norocoase ale zilei sunt galben și auriu, iar numerele norocoase sunt: 2,13,23,34,35.

Horoscop duminică, 15 august – Berbec

Sistemul tău de valori este cumva aspectat de situațiile actuale. Fie că vrei ceva nou și interesant să se întâmple în viață ta, fie deja te-ai ocupat de acest aspect și aștepți să vezi la propriul rezultatele favorabile.Important este că mergi spre mai bine.

Taur

Muncă ta de acasă fie că devine mai ușoară, fie că familia este cea care te susține și vei reuși să-ți îndeplinești niște ambiții. Bucură-te de procesul prin care treci sau de evenimentul la care participi astăzi alături de cei dragi.

Gemeni

Nu trebuie să puneți la suflet glumele nesărate sau discuțiile care nu va privesc direct. Cea mai bună modalitate de a evita orice drama este de a fi imparțial că Elveția astăzi și să lăsați lucrurile să se calmeze de la sine.

Rac

Încercați să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți siguri că le puteți respectă și să nu va luați angajamente pe care nu știți dacă veți apucă să le terminați. Timpul nu este în avantajul vostru, iar astrele va sfătuiesc să gândiți bine orice decizie luată astăzi.

Leu

Viitorul sună bine, iar astrele îți dau acel optimism de care aveai nevoie în viața ta. Poate nu mai vrei să ai răbdare și e un bun moment pentru a decide să te înconjori numai de oameni cu care ai ceva de discutat sau alături de care te simți bine.

Horoscop duminică, 15 august – Fecioară

Aspectele actuale te pot face să te simți un pic nesigur de imaginea ta și de deciziile pe care le iei. Poți investi mai mulți bani în a avea grijă de tine, de propriile dorințe și plăceri, dar chiar și așa tot simți că ceva lipsește.

Horoscop duminică, 15 august

Balanță

Te poți distanță mai ușor de anumite persoane în care ți-ai pierdut încrederea sau pentru care plus și simplu nu mai ai energia necesară. Planurile legate de călătorii se pot realiza cu succes. Sectorul serviciului trebuie să fie și el pe o linie de mijloc astăzi.

Scorpion

Dacă ai de ales între cercul sociale și între confortul tău personal, inevitabil vei alege ceea ce te ajută pe tine cel mai mult, iar asta poate să nu placă celor din jur. Unele discuții pot chiar distruge un cerc de prieteni pe care te-ai străduit să-l construiești.

Horoscop duminică, 15 august – Săgetător

Vă puteți baza cu succes pe femeile cu care colaborați, fie că acestea vă sunt prietene sau doar colege. Nu ezitați să le cereți părerea în cazul în care aveți îndoieli. O șansă din punct de vedere profesional poate fi în drum spre voi.

Capricorn

Încearcă să te odihnești pe cât posibil și să profiți de momentele frumoase alături de cei dragi. Cu siguranță ai multe motive pentru care să fii recunoscător universului. Din punct de vedere financiar grijile vor dispărea curând, dacă asta te stresează.

Vărsător

Acasă puteți întâmpină anumite situații a căror rezolvare nu puteți să o vedeți imediat, iar asta vă îngrijorează un pic. Aveți nevoie de o vacanță sau de mai multă odihnă pentru a putea să găsiți un plan eficient.

Horoscop duminică, 15 august – Pești

Anumite probleme discutate cu persoana iubită pot să vă aducă un stres în plus, mai ales dacă deja sunteți foarte ocupați. Astrele va sfătuiesc să spuneți tot ce aveți pe suflet, nu doar cu jumătate de măsură, pentru că altfel nu va vor fi înțelese intențiile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...