Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Zodia Leu are nevoie de cei dragi

Astrolog Roxana Lușneac 13.11.2021, 21:29
Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Zodia Leu are nevoie de cei dragi

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Zodia Leu are nevoie de cei dragi. Culorile norocoase sunt gri și lila, iar numerele ce aduc noroc sunt 1, 12, 23, 32, 36 și 40.

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a vă ocupa de casă, pentru a pune lucruri în ordine și pentru a vă crea un spațiu cât mai confortabil. În ultima perioadă de timp ați realizat cine va este cu adevărat prieten, iar asta va ajutat mult pentru că știți exact ce și cum trebuie să faceți de acum încolo.

Taur

Sectorul copiilor este cel care vă poate ține astăzi destul de ocupați, dar și cel al speculațiilor financiare.E un moment bun să vă ascultați intuiția atunci când vine vorba de anumite cheltuieli sau investiții pe care trebuie să le faceți. Timpul petrecut în familie este unul plăcut.

Horoscop duminica, 14 noiembrie 2021. Zodia Leu are nevoie de cei dragi
Simboluri ale zodiilor

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Gemeni și Rac

Gemeni

Astăzi vă puteți revedea cu o veche cunoștință să cel puțin să reluați contactul de la distanță cu aceasta. Aspectul sănătății rămâne totuși unul destul de sensibil, ceea ce înseamnă că poate n-ar strica să încercați să luați niște suplimente pentru a reuși să vă îmbunătățiți sistemul imunitar.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a petrece timpul în familie și pentru a vă întâlni cu cei dragi. Oamenii din jur vă aduc idei interesante care merită luate în calcul, așadar dacă aveți anumite dubii sau probleme, acum e momentul să vă căutați susținerea.

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Leu și Fecioară

Leu

Deși intuiția voastră nu vă dezamăgește niciodată, poate că anumite adevăruri nu trebuie să iasă la suprafață, ci trebuie să rămână știute doar de voi. O întâlnire cu persoane dragi nu v-ar strica, ba chiar v-ar face să ieșiți un pic din ritmul alert pe care îl aveți în fiecare zi.

Fecioară

Aspectul străinătății și a spiritualității este deschis pe hartă a voastră, ceea ce înseamnă că acolo aveți de lucrat pentru a aduce lucrurile la un final așa cum vă doriți. Nu uitați la învățăturile pe care le-ați primit de-a lungul anilor de la figura paternă sau de la mentorii voștri, pentru că vă vor ajuta în acest moment.

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Balanță și Scorpion

Balanță

Astăzi puteți să vă simțiți mai obosiți decât în mod normal, dar acest aspect se datorează conjuncturilor astrale din acest moment. Poate că nu v-ați odihnit foarte bine în ultimele seri sau pur și simplu aveți nevoie de o vacanță binemeritată. Încercați să vă relaxați pe cât posibil.

Scorpion

Ziua de astăzi poate fi petrecută într-un mod foarte plăcut alături de cei dragi, de prieteni sau chiar de anumiți vecini cu care vă înțelegeți bine. Încercați să uitați pentru moment de lucrurile care nu vă convin și să vă bucurați plus și simplu de relaxare și de liniște.

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Micul benefic pe harta voastră aduce prieteni puternici și o susținere astrală care deși la prima vedere nu pare să aibă un impact extraordinar, efectele acesteia se vor vedea pe termen lung. Planurile pe care le faceți acum cu partenerul de viață sunt realizabile.

Capricorn

Atât micul benefic, cat și marele benefic sunt de partea voastră, iar acest lucru înseamnă că primiți o susținere astrală de la divinitate care se concretizează prin efecte pozitive asupra statutului vostru financiar. Ascultați-vă intuiția, dar țineți cont și de părerea partenerului de viață.

Horoscop duminică, 14 noiembrie 2021. Vărsător și Pești

Vărsător

Astăzi este o zi în care vă concentrați pe casă, pe întâlnirile cu familia și pe anumite lucruri pe care trebuie să le organizați pentru un eveniment care va veni cât de curând în viața voastră. Este posibil să vă displacă faptul că sunteți voi cei care trebuie să faceți un sacrificiu, dar partea bună este că aveți susținerea celor din jur.

Pești

Astăzi vă puteți informa foarte bine în legătură cu niște aspecte care vă îngrijorează de ceva timp pentru că Luna este de partea voastră, iar acolo unde sunt emoțiile voastre, sunt și soluțiile. Comunicarea este cheia în aceste situații.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!