Horoscop duminică, 12 septembrie. Nativii Leu trebuie să înveţe să se bucure de ceea ce au

Astrolog Roxana Lușneac 11.09.2021, 18:00
Horoscop duminică, 12 septembrie. Nativii Leu trebuie să înveţe să se bucure de ceea ce au

Horoscop duminică, 12 septembrie. Se spune că nemulțumitului i se ia darul…Astrele au transmis un avertisment clar pentru nativii Leu, care sunt îndemnați să învețe să se bucure de ceea ce au deja. Culorile norocoase ale zilei sunt galben deschis și mov, iar numerele norocoase sunt: 4, 13, 24, 35, 46, 49.

Horoscop duminică, 12 septembrie – Berbec

Timpul petrecut cu familia sau cu prietenii poate fi unul de calitate, mai ales dacă te implici direct în discuții si propui activități. Astăzi ai universul de partea ta si odată cu asta, vine si inspirația si voia buna.

Taur

Saturn aspecteaza direct casa carierei vă face să vă gândiți serios la anumite proiecte pe care până acum nu aveți posibilitatea să le realizați. Încercați totuși să vă relaxați și să profitați de această zi liberă împreună cu cei dragi. Și mâine e o zi!

Gemeni

Imaginea voastră in societate este foarte importantă în acest moment, iar de aici este posibil să vă gândiți să faceți o investiție financiară. Fie că vreți o nouă garderobă sau o intervenție chirurgicală estetică, atât timp cât sunteți siguri că asta vă va face să vă simțiți împliniți, astrele vă susțin.

Rac

Este destul de greu sa iti pastrezi încrederea în oameni sau în faptul ca unele proiecte vor decurge așa cum ti-ai imaginat. Trebuie însă sa nu te lași descurajat, pentru ca fiecare încercare de-a lungul vieții te-a făcut mai puternic, iar zilele nu sunt toate la fel.

Leu

Astăzi este o zi buna pentru a învață sa fii recunoscator pentru tot ce ai în acest moment, pentru toate reușitele tale, dar si pentru experiențele mai puțin plăcute care te-au dus în momentul de fata. Cu cat mai multe motive de fericire în prezent , cu atat mai multe vei avea si în viitor.

Horoscop duminică, 12 septembrie – Fecioară

Încearca sa nu-ti limitezi astăzi perspectivele pentru ca cei din jur au diverse opinii despre modul tău de a acționa si despre planurile tale. Folosește energia zilei de astăzi sa creezi idei noi, planuri puternice si strategii invincibile.

Horoscop duminică, 12 septembrie

Balanta

Tindeți să fiți mai emoționali decât în mod normal și să puneți totul la suflet, iar asta se poate datora faptului că subiectul familiei este unul foarte sensibil pentru voi în acest moment. Încercați să faceți treburile legate de organizarea casei și să gândiți pozitiv.

Scorpion

Marele benefic jupiter vă ajută astăzi sa va găsiți inspirația și să aveți idei productive. Poate că e momentul să reluați o activitate pe care în trecut ați lăsat o neterminată sau poate că începeți să vă ocupați de o pasiune, să faceți un curs în acest sens.

Horoscop duminică, 12 septembrie – Sagetator

Micul benefic Venus vă susține ziua de astăzi și vă ajută să fiți foarte carismatici, să atrageți foarte ușor oamenii de care aveți nevoie în viața voastră. Bazați-vă pe instinct pentru a reuși să vă dați seama ce și-ar dori ceilalți sau ce gândesc aceștia.

Capricorn

Dorințele voastre sunt pe punctul de a fi îndeplinite, numai că trebuie să nu uitați să fii diplomați în atitudine, pentru că graba strică treaba, iar un cuvânt spus în grabă sau neatenție poate dăuna relațiilor. Bazează-te pe oamenii care ti-au demonstrat până acum că merită încrederea ta.

Varsator

Marte te determină să nu te lași până nu ajungi la ceea ce îți dorești, îți dă energie, putere și poți să spui mai ușor lucrurilor pe nume. Aveai nevoie de mult timp de acest tip de energie în viața ta pentru a reuși să schimb ceea ce nu mai era pe placul tău.

Horoscop duminică, 12 septembrie – Pești

Acolo unde sunt secrete înseamnă că sunt și oameni care nu sunt total sinceri și trebuie să învățați să aveți mai multă grijă și să citiți mai cu atenție cele două fețe pe care le poate avea fiecare persoană. Lecțiile pe care le primiți astăzi sunt în avantajul vostru.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...