Horoscop duminică, 11 aprilie. Zodia care trebuie să gestioneze totul cu mult calm

Astrolog Roxana Lușneac 10.04.2021, 20:35
Horoscop duminică, 11 aprilie. Zodia care trebuie să gestioneze totul cu mult calm

O nouă zi, noi vești din partea astrelor. Află care este zodia care trebuie să gestioneze totul cu mult calm duminică, 11 aprilie! În timp ce pentru Lei casa carierei reprezintă de ceva timp un ideal, Vărsătorii au susținere din două părți. Pentru un plus de noroc în această zi a săptămânii, alege culorile norocoase: albastru-denim deschis, portocaliu, dar și numere norocoase: 5, 6, 23, 33, 41, 46.

Horoscop duminică, 11 aprilie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Berbec

Nu trebuie să încerci să grăbești lucrurile să se întâmple, deoarece ieșind din modul lor natural de a fi pot creea dezastre. Astăzi poți primi banii pe care i-ai împrumutat mai de mult sau poți să primești o mică atenție care să te bucure.

Taur

Nodul nord va face să fiți justițiari și să țineți cu adevărul în toate situațiile din viață voastră. Îi apărați pe cei defavorizați, iar celor care v-au greșit le dați încă o șansă dacă merită.

Gemeni

În casă a 12-a a dorințelor sufletului vostru și a lucrurilor pe care le țineți ascunse în inimă, dar nu le exprimați direct, se cam duc războaie. Încercați să luați totul cu calm și să găsiți soluții.

Rac

Astăzi accentul cade pe casă imaginii personale, iar acolo încercați să fiți cât mai corecți cu putință față de cei dragi, dar și față de prieteni. Este important să trăiți într-un cerc social armonios.

Leu

Casa carierei reprezintă de ceva timp pentru voi un ideal sau o schimbare pe care vreți să o faceți. Acolo cumva vă implicați direct și vă folosiți energia. Aveți însă răbdare, ce e al vostru e pus deoparte.

Fecioară

Lipsa de socializare uneori poate să vă aducă un moment de liniște pentru a vă putea organiza mai bine gândurile și ideile. Un nou început v-ar face bine, mai ales pe acel plan care va tot dă bătăi de cap.

Horoscop duminică, 11 aprilie. Zodia care trebuie să gestioneze totul cu mult calm
Horoscop duminică, 11 aprilie. Zodia care trebuie să gestioneze totul cu mult calm

Horoscop duminică, 11 aprilie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Balanță

Cumva vreți să renunțați la niște aspecte legate de familie sau de discuțiile avute în trecut în grupurile de prieteni. Acele lucruri v-au cam pus nervii la încercare și aveți nevoie de liniște și calm.

Scorpion

Partenerul de viață este acolo pentru susținere, deși poate nu vă bazați foarte mult pe el. Dacă aveți anumite resentimente vizavi de anumite discuții din trecut sau chiar din prezent, nu ezitați să spuneți deschis, dar elegant, ce aveți pe suflet,

Săgetător

Beneficul Jupiter de pe casă carierei vă ajută să visați departe și să reușiți să vă organizați mai bine decât o făceați în trecut. Aveți grijă însă, deoarece astăzi este o zi în care trebuie să vă și odihniți, nu doar să vă gândiți la posibile scenarii.

Capricorn

Încep să se detensioneze lucrurile pe casă carierei și a comunicării, iar acest aspect va face să aveți încredere mai multă în planurile de viitor, decât în cele prezente.

Vărsător

Acasă aveți o susținere din două părți, fie că e vorba de două persoane sau 2 energii benefice care vin din direcții diferite, dar care vă ajută să vedeți lucrurile mai clar și vă dau curaj să faceți noi planuri de viitor.

Pești

Mercur este în combustie astăzi în semnul vostru, așadar încercați să nu comunicați mai mult de esențial și să nu ieșiți din casă mai mult decât trebuie. Nu este o zi bună pentru a purta discuții importante, ci mai degrabă pentru reculegere și odihnă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI