Horoscop duminică 1 noiembrie. Balanțele obțin o victorie mult visată

Astrolog Roxana Lușneac 31.10.2020, 19:00
Horoscop duminică 1 noiembrie. Balanțele obțin o victorie mult visată

Horoscop duminică 1 noiembrie. Numele norocoase ale zilei sunt 2, 4, 34, 45 și 56, iar culorile care aduc noroc în această zi sunt albul, argintiul și movul.

Horoscop duminică 1 noiembrie. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Astrologul nostru, Roxana Lușneac, vă aduce în fiecare zi predicțiile pentru fiecare zodie. Iată horoscopul pentru duminică 1 noiembrie.

Berbec

Aspectul important de astăzi cade pe propria persoană și pe ceea ce îți dorești tu să realizezi legat de casă, de bunuri materiale sau ce ți-ar aduce ție împlinire. Alături de partenerul de viață poți comunica mai bine, mai ales dacă amândoi aveți aceleași scopuri.

Taur

Nodul nord te face să îți dorești multe și dacă se poate și repede. Casa copiilor vă aduce împlinre, dar și casa sănătății, acolo unde pare să fie vorba de o veste bună sau de o vindecare rapidă. Contactul cu străinătatea și planurile de vacanță încă vor mai trebui amânate.

Gemeni

Nu lăsați micile conflicte sau neînțelegeri de la muncă să va indispună. În general, trebuie să evitați discuțiile în contradictoriu. Gândiți practic și pe termen lung, deoarece tot ce se întâmplă acum poate avea consecințe.

Rac

Acasă pot exista anumite probleme de sănătate care fie vă implică direct, fie implică un membru de gen feminin al familiei. Acum este un moment bun pentru a fi puternici, a nu lăsa emoțiile să intervină și a judeca clar.

Leu

Casa comunicării și a conexiunii cu oamenii vă poate face să fiți destul de ocupați. Fie că e momentul să discutați niște lucruri importante sau să puneți la cale noi strategii, acum e un bun moment pentru a lua atitudine și a nu amâna.

Fecioară

Sănătatea poate să va dea bătăi de cap, mai ales dacă în ultima perioada v-a mai supărat câte ceva. Venus este în semnul vostru în debilitare iar asta parcă vă face mai sensibili. Aveți grijă de imunitatea voastră, ocupați-va doar de ce este necesar și în rest odihniți-va.

horoscop 1 noiembrie. Balantele isi indeplinesc un vis

Balanță

Anumite dorințe ale ego-ului vostru pot acum să înceapă să devină realitate, mai ales dacă pană acum ați luptat pentru asta. Încercați să petreceți un timp plăcut alături de cei dragi și să va odihniți.

Scorpion

Nodul Sud în prima casă vă face să va gândiți mai mult la cei din jur și la cei dragi în special. Tot căutați modalități să-i ajutăți și să îi susțineți, dar unele lucruri nu țin de voi. Aveți încredere și răbdare, lucrurile își vor reveni și de la sine, iar timpul la vindecă pe toate.

Săgetător

Marele benefic Jupiter încă în semnul vostru vă îndrumă spre calea spiritualității sau a găsirii acelei speranțe sau idei de care aveți atât de multă nevoie. Cei din jur vă susțin și lucrurile deși nu se mișcă rapid, fiecare pas e spre stabilitate.

Capricorn

Saturn vă ajută să gândiți strategic, să va organizați și să reușiți să va atingeți obiectivele. Nu luați în seama oamenii care încearcă să va dea sfaturi gratuite, deoarece ei nu știu prin ce treceți voi si unde vă aflați exact.

Vărsător

Discuțiile pot apărea de la nimicuri, de aceea trebuie să încercați să evitați oamenii care tind să se impună cumva sau să va manipuleze din umbră pentru a face cum vor ei. Voi va bazați pe intuiție, iar asta vă va ajuta să luați cele mai bune decizii.

Pești

Marte este în semnul vostru, iar asta vă cam agită apele. Fie că e vorba de cei dragi, fie că aveți anumite griji legate de serviciu, acum e o zi pentru a va relaxa și a încerca să uitați de tot. Un pic de meditație va poate ajută să găsiți soluțiile cele mai bune.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...