Horoscop duminică, 29 mai 2022. Mare grijă la sănătate pentru zodia Fecioară

Astrolog Roxana Lușneac 28.05.2022, 20:29
Horoscop duminică, 29 mai 2022. Mare grijă la sănătate pentru zodia Fecioară

Finalul de săptămână aduce vești noi pentru nativii din zodiac. Horoscopul de duminică, 29 mai, avertizează Fecioarele cu privire la unele probleme de sănătate ce pot apărea, însă și alți nativi sunt vizați de acest aspect. Pe de altă parte, este un moment propice pentru a atrage bunăstarea de partea ta și a apela la culorile norocoase ale zilei, verde deschis și bej, dar și la numerele ce îți sporesc șansele de reușită: 3, 12, 14, 25, 30.

Horoscop duminică, 29 mai 2022. Ce anunță astrele pentru acest final de săptămână

Berbec

Aspectele actuale te aduc aproape de familie, de lucrurile care te motivează și de ce îți bucură sufletul. Încercați să profitați de momentele frumoase și să faceți cât mai multe activități interesante.

Taur

Ați ajuns acolo unde v-ați dorit foarte mult și asta vă aduce un confort mental, iar cei din jur vă susțin.  Aspectele actuale pun in evidență dorințele sufletului și tot ce se întâmplă în această direcție.

Gemeni

Cariera este cea care vă preocupă în acest moment, iar asta vă ocupă energia chiar dacă este weekend. Un eveniment interesant în familie sau între prieteni poate avea loc în partea a 2-a a zilei.

Rac

Iubirea sau bucuria, satisfacția unui nou început este ceea ce vă motivează în acest moment să mergeți mai departe. Sectorul casei, al locului unde își găsește sufletul liniștea vă solicită atenția.

Leu

Partenerul de viață este cel care poate veni astăzi cu diverse propuneri interesante, iar asta vă bucură, dar și vă scoate din zona de confort. Poate că a venit timpul să plănuiți o nouă vacanță.

Fecioară

Astrele aspectează intens în acest moment casa plăcerilor, iar aici fiecare distracție vine cu prețul pe care trebuie să-l plătiți. Încercați să nu faceți excese în niciun fel, pentru că sănătatea poate fi mai sensibilă.

Horoscop duminică 29 mai 2022
Previziuni astrale pentru ziua de duminică, 29 mai 2022

Balanță

Aspectele zilei de astăzi vă aduc o atenție copleșitoare din partea celor din jur, iar asta pe de o parte vă bucură, dar pe de alta vă epuizează din punct de vedere energetic. Încercați să vă relaxați mai mult.

Scorpion

Există o predispoziție de sensibilitate pe casa sănătății, iar asta nu vă prea ajută să fiți în formă de zile mari. Încercați totuși să fiți preventivi, înainte ca situația să se înrăutățească.

Săgetător

Aspectele zilei de astăzi vă tot aduc responsabilități și treburi de făcut, chiar dacă sunteți obosiți sau poate nu aveți niciun chef. Încercați să vă odihniți astăzi, pentru a reuși să vă organizați mâine.

Capricorn

Aspectele zilei de astăzi vă aduc destul de multă oboseală, dar și motive care să vă bucure în același timp. Încercați să vă relaxați și să nu vă luați prea în serios atunci când vine vorba de responsabilități.

Vărsător

Aveți destul de multe evenimente mixte în familie, iar asta pe de o parte vă obosește, iar pe de alta vă bine dispune. Nu știți exact ce ar trebui să simțiți, dar nici nu trebuie să vă bateți prea mult capul.

Pești

Aspectele zilei de astăzi pot aduce o încheiere în viața voastră pe de o parte, dar și un nou început pe de alta. Încercați să înțelegeți că totul se desfășoară perfect în Univers și deloc întâmplător.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...