Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Vești bune pentru Lei

Diana Radu 16.02.2020, 12:33
Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Vești bune pentru Lei

Numerologul și astrologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna 17-23 februarie 2020. Noul horoscop a fost prezentat în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Iată care sunt principalele previziuni!

Previziunile runelor pentru săptămâna 17-23 februarie 2020

Dacă vrei să știi ce ți-au rezervat astrele pentru intervalul 17-23 februarie 2020, specialistul Mihai Voropchievici are deja răspunsul. Astrologul vine cu vești bune, în special pentru Lei. Află ce se va întâmpla în intervalul specificat cu nativii zodiacului din materialul de mai jos.

horoscop, astrologi, 17-23 februarie
Horoscopul pentru săptămâna 17-23 februarie 2020

Horoscop Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea parte de o săptămână în care tensiunea va atinge cote maxime. Din acest motiv, berbecii vor exploda din orice și nu vor mai da dovadă de răbdare în niciun aspect. Sfatul astrologilor este să abordați situațiile cu calm, altfel nu veți rezolva nimic.

Horoscop Taur

Pentru tauri se anunță o săptămână foarte bună în care vor uita de orice necazuri și griji și se vor relaxa în compania prietenilor. De asemenea, vor medita asupra unor planuri excepționale de viitor și vor realiza că viața e frumoasă, dacă știi cum să te bucuri de ea.

Horoscop Gemeni

Gemenii vor fi foarte irascibili în această săptămână și vor avea intenția de a se certa cu toată lumea. Sfatul astrologilor este să vă luați o pauză sau un concediu în care să desfășura-ți acțiuni care să vă ajute să vă relaxați.

Horoscop Rac

Cuvântul săptămânii pentru raci va fi comunicarea. Nativii vor fi foarte deschiși și vorbăreți, ba chiar vor purta foarte multe dialoguri cu oamenii pe care nici nu-i cunosc. Astfel, vor acumula foarte multe informații noi.

Horoscop Leu

Pentru lei se anunță o săptămână excepțională pe toate planurile! Nativii vor primi o veste bună, un cadou de la o persoană specială și vor avea și noroc de bani. Așadar, au toate motivele pentru a fi fericiți.

Horoscop Fecioară

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au parte de o săptămână plină de fertilitate și belșug. De asemenea, descoperă o nouă pasiune, care-i va ajuta să se relaxeze de fiecare dată când au puâin timp liber.

Horoscop Balanță

Balanțele nu reușesc să gestioneze situațiile așa cum și-ar dori și astfel se confruntă cu o presiune enormă. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să încerce să abordeze și în alt stil, altul decât cel caracteristic problemele ivite.

Horoscop Scorpion

În săptămâna 17-23 februarie nimeni nu va reuși să-i înțeleagă pe acești nativi care vor avea tot felul de idei trăsnite. Cu toate acestea, scorpionii se simt bine în pielea lor și nu au nevoie de susținerea și de abrobarea nimănui.

Horoscop Săgetător

Pentru săgetători se anunță o mică bătălie zilele viitoare. Nativii vor cu orice preț să demonstreze că ideile lor sunt cele mai bune și că ei au tot timpul dreptate. sfatul astrologilor este să încercați să ascultați și părerile celor din jur.

Horoscop Capricorn

Capricornii vor afla niște adevăruri importante care le poate schimba radical viața. Poate fi vorba despre niște detalii ascunse din copilărie sau despre o posibilă infidelitate a partenerului de cuplu.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor medita foarte mult în acest weekend la planurile de viitor și vor decide, în sfârșit, că e timpul pentru o schimbare fie pe plan profesional sau sentimental. Sfatul astrologilor este să analizați situația de două ori înainte de a lua o decizie.

Horoscop Pești

Și pentru acești nativi o schimbare majoră se va ivi la orizont. Peștii vor ieși din zona lor de confort și vor experimenta lucruri noi. Astfel, la finalul săptămânii vor avea mai multă încredere în forțele proprii.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe