Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru 27 ianuarie – 2 februarie 2020. Zodia care are noroc din plin în această săptămână

Redacția IMPACT 27.01.2020, 18:49
Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru 27 ianuarie – 2 februarie 2020. Zodia care are noroc din plin în această săptămână

Invitat la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, specialistul în astrologie și numerologie – Mihai Voropchievici  a făcut principalele previziuni pentru nativii zodiacului pentru săptămâna cuprinsă între 27 ianuarie și 2 februarie 2020. Ce zodie se bucură din plin de noroc în aceste zile, ce ar trebui să aibă în vedere nativii pentru acest interval, puteți afla din materialul următor!

Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Mihai Voropchievici a prezentat. la emisiunea „Adevăruri ascunse”, principalele caracteristici pentru săptămâna 27 ianuarie – 2 februarie 2020. Mai jos, găsiți previziunile pentru fiecare zodie în parte!

Specialistul Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru 27 ianuarie - 2 februarie 2020
Specialistul Mihai Voropchievici a realizat principalele previziuni pentru 27 ianuarie – 2 februarie 2020

Horoscop Berbec

În această săptămână, așteptați o veste care vă poate schimba viața. Informații importante pentru nativii acestei zodii!

Horoscop Taur

Faceți tot posibilul să nu-i deranjați pe cei din jurul vostru. Încercați să vă axați strict pe treburile voastre, fără a vă amesteca în problemele celorlalți.

Horoscop Gemeni

Nativizii zodiei Gemeni sunt într-o săptămână în care se bucură deplin de ajutorul Divinității.

Horoscop Rac

Nativii zodiei Rac sunt cu gândul la cadouri. Se oferă cineva?

Horoscop Leu

Pentru lei, se anunță activă zona iubirii. În această săptămână, nativii au parte de zile de dragoste, ceva nou, pasional.

Horoscop Fecioară

Pentru nativii Fecioară se anunță o perioadă în care trebuie să muncească pe toate planurile pentru a-și consolida poziția.

Horoscop Balanță

Nativii Balanță vor avea parte de o săptămână în care vor trebui să-și concentreze resursele pentru a-și rezolva problemele cele mai importante.

Horoscop Scorpion

Sunt zile în care comunicarea este cuvântul cheie. Așadar, o săptămână cu mesaje, înștiințări pentru nativii Scorpion.

Horoscop Săgetător

Nativii zodiei Săgetător ar trebuie să profite de aceste zile pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. Așadar, nu strică să le faceți o vizită părinților, bunicilor, oamenilor dragi din viața voastră.

Horoscop Capricorn

O săptămână cu apetit de muncă pentru nativii Capricorn! Săptămâna aceasta, ei sunt puși pe fapte mari.

Horoscop Vărsător

Dacă ar fi să primiți un sfat pentru această săptămână, atunci cel mai potrivit ar fi Nu forțați mâna norocului!. Nu strică să aveți puțină grijă la acțiunile pe care le inițiați.

Horoscop Pești

Zodia Pești este, fără îndoiala, norocoasa acestei săptămâni! Lucrurile le priesc acestor nativi, se anunță vești foarte bune!

Urmăriți Impact.ro și pe