Horoscop chinezesc pentru toată săptămâna. Cine e cea mai favorizată zodie

Alexandra Chivu 02.03.2020, 13:56
Horoscop chinezesc pentru toată săptămâna. Cine e cea mai favorizată zodie

Specialiștii în astrologie ne-au pus la dispoziție horoscopul chinezesc pentru săptămâna 2-8 martie 2020. Cine e cea mai favorizată zodie și cine va fi indispus total în perioada următoare?

Horoscop chinezesc pentru toată săptămâna

Din data de 25 ianuarie 2020 Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. În astrologia chinezească, anul 2020 este un an al belșugului, al perspectivelor pozitive și al ocaziilor favorabile. În general, perioada următoare se va caracteriza prin fluctuații și speculații ale pieței și ale mărfurilor. Averile se pot face ușor, iar bogățiile se vor acumula.

Șobolan

Fii mai rezervat în acțiuni, în special la începutul săptămânii, când claritatea îți e umbrită și poți scăpa din vedere detalii importante. Spre mijlocul săptămânii te încarci cu mai multe sarcini decât poți duce și pot apărea frustrări. Nu te aglomera și fă-ți timp pentru tine.

Horoscop chinezesc pentru toată săptămâna. Cine e cea mai favorizată zodie
Horoscop chinezesc

Bivol

Urmează o perioadă în care pare că nimeni nu este de acord cu tine, dar nu este vorba despre ideile tale, ci despre faptul că unii vor să îți testeze limitele. Încearcă să nu te împotrivești ”curentului” și vei vedea transformarea. O parte bună vine din partea categoriei amor, căci lucrurile încep să se limpezească aici. Dacă esti singur, bucură-te de ce îți oferă viața, căci se poate naște o idilă.

Tigru

Oamenii din jurul tău nu sunt atât de cooperanți pe cât ți-ai dori. Important este să nu te lași bătut de aceste păreri. Pe de altă parte, dacă ai nevoie de favoruri, nu este indicat să le ceri mai devreme de vineri, căci riști să fii refuzat. În plan personal, renunță la impulsivitate. Fii mai diplomat, atent, dar și mai drăgăstos.

Iepure

Energia pozitivă nu vine toată înspre tine în următoarea perioadă, de aceea este bine să îți structureți atent înțelepciunea, așa încât să îți poți face atribuțiile cu brio.

Dragon

Ai parte de un început excelent pentru afaceri, dar și pentru romantism. Programează cu încredere întâlniri în plan profesionat, cât și în plan personal. Mijlocul săptămânii te-ar putea stresa din cauza volumului de muncă, însă, dacă te concentrezi pe câte o sarcină pe rând, le vei putea termina pe toate până la finalul intervalului. Nu te grăbi în amor.

Șarpe

În această săptămână pot apărea diferențe de opinii, tocmai de aceea este indicat să fii pregătit pentru compromisuri. Din punct de vedere amoros, îți poți programa întâlniri spre finalul săptămânii. Nu forța nimic.

Cal

În această săptămână norocl este de partea ta. Gândește-te la proiectele profesionale pe termen scurt. Dacă ești singur, ai mare grijă la oamenii cu care intri în contact. Unii pot fi potriviți pentru scurte aventuri, dar nu te poți bizui pe ei pentru ceva serios.

Capră/Oaie

Natura ta blândă i-a făcut pe cei din jur să te perceapă drept un om slab, drept pentru care te subestimează. Tu ești destul de înțelept ca să nu faci compromisuri și să nu accepți ca ceilalți să te doboare.

Maimuță

E timpul să faci mai multă mișcare, să depui mai mult efort, căci ai intrat într-o rutină sedentară ce te-a făcut să îți pierzi ambițiile și sclipirea. Cât despre critici, dacă vrei să le eviți, treci la acțiune.

Cocoș

Ai partea de o săptămână în care adevărurile ies la suprafață. Spune ceea ce simți și nu te ascunde. Te apropii de partener și îți exprimi cu ușurință sentimentele.

Câine

Simți nevoia să îți faci planuri, să stabilești priorități. De asemenea, un șef, un coleg sau un părinte încearcă să îți controleze acțiunile, lucru de care nu ești deloc mulțumit.

Mistreț

Ești de-a dreptul entuziasmat de evenimentele care s-au petrecut în ultima vreme în viața ta, iar adrenalina îți pompează în corp și nu ai stare. Folosește-te de energia pe care o ai și implică-te în mai multe activități de natură izică.

Urmăriți Impact.ro și pe