Horoscop. Cele mai geloase zodii de care trebuie să fugi mâncând pământul

Beatrice Dumitru 14.03.2023, 15:51
Horoscop. Cele mai geloase zodii de care trebuie să fugi mâncând pământul

Gelozia este, de obicei, una dintre marile probleme nu numai în cuplu, ci și în rândul prietenilor. Sunt câteva zodii de care ar fi bine să te fereşti pentru a scăpa de crizele de gelozie. Care sunt semnele din horoscop care exprimă mai ferm acest sentiment.

Zodiile de care să te ferești

De multe ori, gelozia apare din neîncredere, atunci când o persoană percepe o amenințare la adresa unei relații. Amenințarea poate fi reală sau imaginară. Gelozia este descrisă mai bine ca teama de a pierde ceva în favoarea unei alte persoane. Și sunt unele zodii extrem de geloase de care trebuie să fugi.

Două dintre zodiile de apă sunt considerate cele mai geloase din horoscop. Racii, Scorpionii fac destul de des crize de gelozie, dar și Leii sunt la fel. La polul opus se află zodiile de foc. Berbecii, Leii si Sagetatorii au foarte mare incredere in ei și de aceea nu îşi fac griji în privinţa partenerului de viaţă.

Horoscop. Cele mai geloase zodii de care trebuie să fugi mâncând pământul
Scorpionii sunt cei geloși nativi ai zodiacului.

Cele mai geloase zodii

Scoprion

Scorpionii sunt de departe cei mai geloși din zodiac. În general, nu au încredere în oameni, ceea ce îi determină să facă acuzații false generate de gelozie. Nu sunt foarte buni să-și ascundă și să-și rețină emoțiile și sunt capabili să facă o scenă chiar dacă cineva doar stă lângă partenerul lor.

Rac

Nativii din Rac se numără și ei printre cei mai geloși, însă au o capacitate extraordinară de a ascunde acest lucru. Sunt victimele invidiei, încât trăiesc în așteptarea pericolelor și, de asemenea, a succeselor altora, dar nu le spun celorlalți când sunt copleșiți de gelozie.

Leu

Pentru Lei, ceva care le aprinde gelozia este punctul în care soțul sau partenerul lor se concentrează pe cineva sau altceva decât pe ei. Tânjesc după atenția celor din jurul lor și dacă, din întâmplare, nu o primesc, devin foarte geloși. Deci, Leul este printre cele mai geloase semne ale zodiacului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...