Horoscop – astrologie, Soare în Scorpion 23 Octombrie – 21 Noiembrie. O perioadă în care cuvântul de bază este “transformare”

Astrolog D. Mădă 23.10.2020, 11:00
Horoscop – astrologie, Soare în Scorpion 23 Octombrie – 21 Noiembrie. O perioadă în care cuvântul de bază este “transformare”

Odată cu intrarea Soarelui în semnul Scorpion 23.10.2020, avem la dispoziție o lună de zile pentru a începe o transformare profundă la nivel interior (metal și emoțional).

Horoscop – astrologie, Soare în Scorpion 23 Octombrie – 21 Noiembrie

Sezonul Balanței ne-a încurajat să găsim uniunea, armonia și calmul, iar sezonul Scorpionului ne încurajează în a privi în profunzime cele mai adânci emoții, gânduri și umbre (obsesie și manipulare). De data aceasta aplicând calmul și blândețea regăsite în sezonul trecut.

Fiind un semn de apă, energia îi este condusă de intuiție, pasiune și dorințe arzătoare. Ba mai mult, sub sintagma “detectivul zodiacului”, Scorpionul acționează guvernat de planetele Marte și Pluton.

În perioada cât Soarele traversează acest semn, putem accesa (prin puterea intuiției care îi este caracteristică) tărâmul acelor daruri personale care stau ascunse în “subteran”. Cel mai important este să ne dăm voie să explorăm acele sentimente/trăiri care ne pot ține captivi din punct de vedere emoțional.

Drumul poate fi destul de provocator, însă prin tranzitul lui Mercur Rx în Scorpion avem șansa să înțelegem care ne sunt cu adevărat propriile dorințe, nevoi și modul în care să interacționăm cu mediul exterior.

“Cea mai frumoasă victorie este victoria asupra ta însuți.” ~ Friedrich Von Logau

Fiecare dintre noi trăim la intensități diferite aceste mișcări ale corpurilor cerești. Dacă în această perioadă te simți ca și când ai traversa un deșert al trăirilor și emoțiilor lipsite aparent de sens, fără o direcție clară, îți propun următorul model de lucru:
–  investește energia în ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Soarele în Scorpion și perioada de retrogradare a lui Marte în Berbec sunt un izvor de resurse în acest sens.
– lucrează activ cu simbolistica lui Marte (conducător al semnelor Berbec și Scorpion), aceea de transformare intensă a egoului și sufletului.
– meditează un pic asupra propriului ego: Cum îl recunoști? și Cum îl temperezi?
– reflectă asupra impermanenței lucrurilor, conștientizând că nimeni și nimic nu este veșnic. Până și Soarele nostru va exploda la un moment dat iscând schimbări colosale în Calea Lactee.

“Forța de a părăsi ceea ce cunoști și ceea ce este sigur se numește curaj”. ~ Rollo May

Horoscop - astrologie , Soare in Scorpion 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Horoscop – astrologie 23 Octombrie – 21 Noiembrie

Fiecare emoție manifestată are aceeași energie care vibrează în funcție de ce alege fiecare să trăiască. Pentru a înțelege mai bine mesajul acestei perioade vă recomand să meditații la întrebarea “Cum pot obține ceea ce-mi doresc cu adevărat de la viață?”

“Da, în fiecare zi trebuie să renaști.” ~ Confucius

Scorpionul este cunoscut ca un semn pasional, care dezvoltă sentimente extrem de puternice, chiar dacă le ține ascunse adânc în interior. Perioada cât Soarele este în Scorpion, poate fi un prilej bun de manifestare profundă a sentimentelor de iubire/iertare – nu vă abțineți, ci comunicați deschis și sincer.
Este important să nu rămânem ancorați în trecut, să iertăm și să recalibrăm acțiunile prezentului.

Energia Scorpionului mai este recunoscută prin puterea sa de transformare precum Pasarea Phoenix, care renaște din propria cenușă. De aceea, în această perioadă este benefic să “ardem” din rădăcini tot ce ne blochează propria călătorie, din punct de vedere mental și spiritual. Este timpul să eliberam tot ce nu mai face parte din noi (relații, situații, lucruri). Să ne onorăm trecutul, oferindu-ne șansa de a progresa.

Horoscop - astrologie , Soare in Scorpion 23 Octombrie - 21 Noiembrie
Horoscop – astrologie , Soare in Scorpion

Temele acestui sezon necesită timp, spațiu și răbdare pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Pas cu pas, cu atenție și răbdare. Și cel mai important să ne iubim în fiecare moment și să fim prezenți în viața noastră.

Urmăriți Impact.ro și pe