Horoscop – astrologie și vibrații. Marte în Berbec: cum trebuie să tratăm conflictele în perioada următoare

Astrolog D. Mădă 27.08.2020, 13:46
Horoscop – astrologie și vibrații. Marte în Berbec: cum trebuie să tratăm conflictele în perioada următoare

Unul din evenimentele marcante din punct de vedere astral în 2020, este tranzitul planetei Marte în semnul Berbec, 28.06.2020 ~ 07.01.2021

Horoscop – astrologie și vibrații: Marte în Berbec. Cum ne influențează viața

Planeta Marte ( acțiune, initiativă, instincte primare, vitalitate) schimbă, semnul, ajungând acasă în semnul Berbec (primul domiciliu). Este o energie de foc/masculină care până în ianuarie 2021 ne poate conduce pe culmile unui nou început sau nu. Tranzitul se anunță unul intens, plin de multă adrenalină. Traversarea în semnul de domiciliu se întinde până pe 07.01.2021. În intervalul 10.09.2020 ~ 14.11.2020 Marte se va afla în mers retrograd, fiind o perioadă extrem de intensă, în care reanalizăm și regândim modul de a acționa, însă despre mișcarea retrogradă vom reveni într-o postare viitoare.

Cu Marte în semnul de domiciliu este timpul să fii direct, când vine vorba de a-ți afirma propriile limite, încrezător în a spune adevărul și a susține ceea ce crezi. Pentru a înțelege, a simți mai bine acest tranzit vă recomand să meditați asupra următoarelor întrebări: Ce vrei să începi nou? Pentru ce ești dispus/ă să riști? Cum Marte în Berbec este o energie masculină, doresc să atrag atenția asupra faptului că dezacordurile pot escalada cu ușurintă, prin situații care pot genera un grad mai ridicat de agresivitate, și ne poate împinge să căutam un conflict acolo unde nu există, dacă nu suntem atenți.

Horoscop – astrologie și vibrații Marte în Berbec. Cum ne influențează viața
Horoscop – astrologie și vibrații Marte în Berbec. Cum ne influențează viața

Recomand ca pentru a rămâne echilibrați, să mențineți limitele pacifiste, fără a da frâu liber unor acțiuni/gânduri pe care ulterior le puteți regreta. Planificați acțiunile cât mai bine intenționat și precis. Acțiunile pe care le întreprindem acum ne vor impacta direcția vieții noastre, într-un mod diferit și benefic, dacă alegem să ne ducem propriile “bătălii” pentru creșterea și afirmarea personală, evitând să cădem în egocentrism. Mesajul Universului este îndreptat spre găsirea propriei identități apărând ceea ce este corect pentru noi, fără ai leza pe ceilalți, însă totul depinde de fiecare în parte ce alege să manifeste, dragoste sau război?

În intervalul 26.08.2020 ~ 30.08.2020, Marte formează un aspect benefic cu Axa Destinului

Marte în Berbec este dornic de acțiune, plin de inițiativă și curaj, de a cuceri noi teritori, iar Axa de Destin cu Nodul Nord în Gemeni încurajează aprofundarea și curiozitatea/deschiderea către noi orizonturi/perspective.Este o perioada ideală pentru a ne seta sau pune în aplicare planurile. Menționez că intră în discuție acele planuri care sunt sustenabile din toate punctele de vedere. Cu Marte în Berbec este important să ne investim energia acolo unde dorințele sunt realmente importante pentru noi.

Încurajator și sănătos este să rămânem deschiși și către alte păreri/viziuni, purtând discuți cu persoanele abilitate în tot ceea ce prezintă interes pentru noi. Nu vă aruncați cu capul înainte daca nu va-ți făcut temele. Odată cu intrarea lui Marte în mers retrograd, planuri rămase acum în stand by își pot găsi o altă rezolvare, oferindu-vă perspectivele unui viitor așa cum l-ați visat.

Urmăriți Impact.ro și pe