Horoscop – astrologie, previziuni pentru perioada 21 Septembrie – 25 Septembrie. Atenție la comunicare si modul de acțiune

Astrolog D. Mădă 21.09.2020, 09:47
Horoscop – astrologie, previziuni pentru perioada 21 Septembrie – 25 Septembrie. Atenție la comunicare si modul de acțiune

Așa cum spuneam și săptămâna trecută, avem în față o toamnă plină de evenimente astrale, evenimente care ne ajută din punct de vedere energetic să evoluăm, chiar și atunci când pare dificil. Săptămâna care stă să înceapă ne pune în situația “out of the box”.

Horoscop – astrologie, previziuni pentru perioada 21 Septembrie – 25 Septembrie

În prima parte a săptămânii, planeta Mercur (comunicare, gândire) în Balanță formează un aspect provocator cu Pluton (transformare) și Saturn (reguli, principii, structură, limitări), ambele aflate în mers retrograd în Capricorn.
Energia adusă de tranzitul lui Mercur în aspect provocator cu Pluton ne conectează la o gândire profundă și plină de intensitate.

Până aici toate bune, însă în interacțiunea cu ceilalți poate exista tendința de a ne exprima gândurile sau ideile într-un mod exagerat sau extremist, din dorința de a-i convinge că deținem adevarul absolut. Sub această influență există riscul de a deveni în mod natural defensivi și implicit situația poate atrage după sine critici și conflicte. Pentru a transforma această energie într-un mod constructiv este important de a rămâne OPEN minded, evitând conflictul.

Tranzitul planetei Mercur în Balanță își continuă călătoria formând un aspect provocator și cu planeta Saturn, ceea ce poate să ne aducă un soi de tensiune/blocaj în a ne susține propriile idei/gânduri. Este un tranzit care ne poate solicita acum din punct de vedere mental mai mult ca de obicei. Indicat ar fi să lucrăm singuri, acolo unde se poate. Gândirea negativă poate genera neînțelegeri în raport cu ceilalți.

Horoscop – astrologie, previziuni pentru perioada 21 Septembrie - 25 Septembrie
Horoscop – astrologie, previziuni pentru perioada 21 Septembrie – 25 Septembrie

Atenție la comunicare si modul de acțiune

Pentru aceia dintre voi care sunteți implicați în contracte, afaceri sau probleme legale este important să acordați atenție detaliilor, să căutați sfatul specialiștilor și să evitați negocierile importante (acolo unde se poate). Este un tranzit rapid (22.09.-24.09), deci nu lăsați gândurile negative să vă afecteze relațiile sau bunăstarea mentală.
Abordând o comunicare plină de diplomație și tact puteți depăși orice obstacol.

În partea a doua a săptămânii Mercur (comunicare, gândire) se află în aspect provocator cu Marte (23.09-25.09), iar rețeta acestui tranzit stă în răbdare și relaxare, sau cum atenționează o vorbă din popor “graba strică treaba”.

Și cum planeta Marte (acțiune, energie) se află în mers retrograd în Berbec, recomand ca în a doua parte a săptămânii să vă gândiți de 2 ori înainte de a face anumite afirmații “curajoase”, evitând pe cât se poate contradicțiile. Este important ca în cadrul relațiilor( de orice natură) să luăm în considerarea si părerea celuilalt, dând dovadă de răbdare și calm.

Tensiunea poate crește la nivel interior, fiind un moment benefic pentru a practica exerciții fizice, meditație, modalități care reduc considerabil riscul de apariție a furiei. Recomand să vă repetați în fiecare dimineață că reușita sau starea de bine o dobândim “încet și bine” decât “repede și prost”. Pe fondul acestui tranzit există posibilitatea producerii de accidente, în special tăieturi sau arsuri (mâini, brațe și picioare) din grabă sau neatenție.

În concluzie, intervalul 21.09.-25.09.2029 nu este unul relaxant în ceea ce privește comunicarea și modul în care percepem lumea, dar necesar ca ploaia în vremuri de secetă. De reținut faptul că modul în care ne cultivăm gândurile, împreună cu atitudinea în ceea ce privește comunicarea joacă un rol important în evoluția personală a fiecăruia dintre noi.

“Echilibrul este baza oricărei opere importante”, iar noi dispunem de instrumentele și/sau capacitatea de a genera acest echilibru.

Notă: Marți 22.09.2020 Soarele intră în semnul Balanței (sezonul Balanței), moment în care se produce și echinocțiul de toamnă.
Mercur în Scorpion 27.09.2020 – 13.10.2020
Mercur în Scorpion retrograd 14.10.2020 – 27.10.2020
Despre aceste tranzite voi reveni într-un articol separat.

Urmăriți Impact.ro și pe