Horoscop, astrologie – previziuni astrale sezonul Balanței. Soare în Balanță 22.09. 2020-23.10.2020

Astrolog D. Mădă 26.09.2020, 10:38
Horoscop, astrologie – previziuni astrale sezonul Balanței. Soare în Balanță 22.09. 2020-23.10.2020

Încep acest articol prin a vă reaminti că această toamnă este plină de evenimente astrale, așa cum se arată și sezonul Balanței. Așadar, nu-i vreme de zăbovit, mai ales când temele sezonului sunt despre echilibru și egalitate, spirit justițiar, armonie, iubire, pace și unitate. Pe parcursul acestui tranzit Soarele în Balanță va face câteva aspecte majore cu Uranus retrograd în Taur, Pluton și Saturn în Capricorn, Marte retrograd în Berbec. Chiar dacă la prima vedere energia poate fi resimțită destul de apăsătoare în cadrul relațiilor (profesionale, prietenie, familie, dragoste și colaborare), situațiile generate pot fi privite ca binecuvântări deghizate.

Previziuni astrale

Soarele formează în intervalul 01.10 – 03.10 un aspect provocator cu Uranus (surprize, imprevizibil, progres) moment care ne poate ajuta să conștientizăm unde relațiile/parteneriatele actuale (de orice natură) nu mai funcționează după standardele dorite.

Chiar dacă energia adusă de Uranus poate fi resimțită ca un rollercoaster interior, important este să dăm dovadă de flexibilitate și adaptare în ceea ce privește schimbarea, așa cum spune și expresia “go with the flow”. Nevoia de libertate sau de a aduce un suflu nou în cadrul parteneriatelor poate deveni destul de provocatoare în anumite situații, ținând cont că Balanței îi plac echilibrul și armonia.

Pentru a beneficia pe plus de acest tranzit recomand să nu deveniți reticenți în ceea ce privește o anumită ajustare/modificare în cadrul parteneriatelor. Nu trebuie schimbată direcția complet ci doar un mod diferit de abordare, facilitând evoluția de ambele părți.

Soare în Balanță 22.09. 2020-23.10.2020
Soare în Balanță 22.09. 2020-23.10.2020

Luna Plină în Berbec din data de 02.10.2020 ne ajută să culegem roadele intențiilor noastre stabilite în momentul evenimentului de Lună Nouă în Berbec din 24.03.2020.

Ca într-un dans armonios, efectul de Lună Nouă în Berbec de atunci avea loc la distanță de câteva zile de momentul când s-a produs echinocțiul de primăvară, iar luna plină de acum se produce la câteva zile de momentul echinocțiului de toamnă.

Și nu e doar un spectacol al naturii! Luna plină de acum ne ajută să conștientizăm că fiecare avem un scop în acestă viață și ne ispiră să îl urmărim plini de curaj și pasiune, ghidați de instinct.

Energia acestui moment este un bun reflector, permițându-ne să ne aliniem cu misiunea vieții noastre. Sub lumina lunii pline suntem în acord cu planul nostru conștient, dar si cu cel subconștient, dezvăluindu-ne adevăratele noastre dorințe. Despre acest eveniment astral voi reveni într-un articol separat.

În intervalul 12.10 – 15.10 Soarele se va afla în aspect provocator cu Marte (acțiune, energie) retrograd în Berbec. Acest interval ne ajută să înțelegem că pentru a putea crea relații (de orice natură) sănătoase avem nevoie de echilibru.

Sezonul Balanței
Sezonul Balanței

Vă reamintesc faptul că Berbecul are ca și frază astrologică “Eu sunt” în timp ce Balanța ne spune “Eu echilibrez”.

Cu Marte în Berbec retrograd, în cadrul relațiilor unde exista prea mult egocentrism, acest tranzit poate să aducă (sau nu, după caz) o conștientizare a faptului că o relație este bazată pe egalitate și armonie. Unde există prea mult EU, poate apărea și sentimentul de neîmplinire. Restabilirea armoniei vine prin integrarea sentimentului de “NOI” în cadrul relațiilor.

Rețeta acestui interval stă în a fi deschis și sincer cu privire la ce își doreste fiecare în parte. Asul de sub maneca este comunicarea deschisă, eliberarea interioară, fără a pune presiune sau chiar proiecții eronate către ceilalți. Uneori, din prea mult zel și dorință de bine uităm să ne auto-evaluăm stările, iar reprimarea propriilor trăiri se poate răsfrânge asupra celorlalți.

Atenție la nevoia interioară de a deține controlul. În intervalul 14.10. – 17.10, aspectul tensionat pe care Soarele îl formează cu Pluton (transformare), apare ca o energie care poate genera situații conflictuale pe un fond de ego ridicat cu alte persoane sau cu figuri autoritare (de ex șefi).

Pentru a beneficia pe plus de acest tranzit este important să conștientizăm motivele care ne pun în poziția de a deține controlul, iar odată înțelese și integrate aduc plus valoare, ajutându-ne să ne relaxăm, fără a ne mai simți în vreun fel “amenințați”. Această transformare vine la pachet cu sentimentul de putere și liniște sufletească.

În intervalul 17.10 – 20.10 Saturn (reguli, structură, limitări) ne poate aduce în cadrul relațiilor (de orice fel) prin modul pragmatic și riguros acea limitare de a mai interacționa cu persoanele care nu mai corespund actualelor principii sau standarde dorite.

“Arta compromisului” îi este cel mai la îndemână Balanței, energie care izvorăște din dorința de a fi pace și bunăstare în jur. De aceia, energia resimțită de aspectul făcut de Soarele în Balanță cu Saturn este necesară, prin a înțelege faptul că a ne compromite de dragul unei relații, unde principiile și standardele nu ne sunt respectate, nu ne poate aduce nimic sănătos.

Ce este important de reținut

Concluziile pe care le tragem de la natură este să fim echilibrați în decizii și actiuni, așa cum este posibil ca ziua și noaptea să fie egale în data Echinocțiului. Punem în balanță ceea ce ne dorim, ceea ce avem deja, și unde suntem cu adevărat dispuși să investim (energie, timp, alte resurse).

Și, cel mai important punem în aplicare ceea ce am învățat (sau încă învățăm) despre noi în raport de relaționare cu ceilalți, cu intenția de a crea legături durabile și benefice.
Octombrie este o lună în care ne sunt solicitate abilitățile diplomatice, aprecierile juste asupra mediului în care trăim și calitățile de comunicatori. Să le utilizați cu înțelepciune!

Notă: Saturn în mers direct din 29.09.2020.
Lună Plină în Berbec 02.10.2020 (Soarele în Balanța este în opoziție cu Luna în Berbec)
Venus intră în semnul Fecioarei din 02.10.2020
Pluton în mers direct din 04.10.2020
Mercur retrograd în Scorpion din 13.10.2020
Lună Nouă în Balanța 16.10.2020

Despre aceste evenimente voi reveni în articole separate.

Urmăriți Impact.ro și pe