Horoscop- astrologie, Lună Plină în Taur (Luna Albastră) 31.10.2020. Acceptarea schimbării

Astrolog D. Mădă 31.10.2020, 11:25
Horoscop- astrologie, Lună Plină în Taur (Luna Albastră) 31.10.2020. Acceptarea schimbării

A sosit momentul de care aminteam la începutul săptămânii. Azi Universul ne binecuvântează cu un nou eveniment astral ~ Lună Plină în Taur sau Luna Albastră (Blue Moon).

Efectul de Lună Albastră apare atunci când avem două evenimente de Lună Plină în intervalul unei lunii calendaristice

Pe fondul acestui aspect astral culegem roadele intențiilor noastre stabilite în momentul evenimentului de Lună Nouă în Taur din 23.04.2020. Sub lumina lunii pline suntem în acord cu planul nostru conștient, dar și cu cel subconștient, dezvăluindu-ne adevăratele noastre dorințe. Energia psihică și fizică crește semnificativ, atunci când avem un moment de Lună Plină.

Acest eveniment are ca frază astrologică tradiționala “Eu am”, iar ca temă arhetipală “Dorința de confort și frumusețe”. Și, cum orice eveniment de genul este plin de înțelesuri, conștientizări și finaluri, așa se prezintă lucrurile și de astă dată.

Luna în Taur în opoziție cu Soarele din Scorpion, gradul 8* 38’ ne pune față în față cu dorința de confort și frumusețe vs iubirea necondiționată. Taurul (energie de pământ) este reprezentat de tot ce are legătură cu partea materială, considerându-le sacre. La pol opus stă Scorpionul (energie de apă) care este reprezentat de latura spirituală sau mai bine spus de autenticitate, acordând mai multă atenție subiectelor tabu care au legătură cu societatea (partea metafizică). Ambele energii sunt înzestrate cu o putere enormă de creație, dar și de distrugere.

Invitatul de onoare în Taur

Provocarea acestui eveniment astral vine din partea invitatului de onoare Uranus Rx în Taur.Pe lista responsabilităților energiei lui Uranus sunt înșiruite: inovația, unicitatea, tehnologia, știința, surprizele, schimbările bruște, a trezirilor. Toate acestea lucrează în tandem, învățându-ne cum să fim indivizi unici și progresivi.

Vibrația lui ne încurajează la progres, evoluție, însă pentru aceia dintre voi care nu sunt prieteni cu spontaneitatea pot resimți acest eveniment ca un rollercoaster emoțional. Ce e de făcut? Să respirăm, adânc și constant și să ne reamintim că momentele neplanificate care apar în program pot fi o sursă de inspirație și transformare. Pentru a simți că nu “ne fuge pământul de sub picioare” este important să găsim stabilitatea (Taur) în schimbare (Uranus).

Ținând cont că Luna Plină se produce în semnul Taur , semn în care și Uranus călătorește (până în 2026), influența lui asupra acestui moment poate să ne aducă o creștere/conștientizare de ordin mental/spiritual, a tot ce ține de latura financiară, valori personale, relații de orice factură și de noi înșine. Dar pentru ca noi să putem evolua așa cum ne îndeamnă Uranus avem misiunea personală de a aduce în echilibru cele două energii aflate în opoziție, meditând la următoarea întrebare : “Care sunt nevoile noastre actuale (Taur) vs Ce ne dorim cu adevărat (Scorpion)”. Taurul este un semn de pământ preocupat de tot ce înseamnă tangibil, iar acestă lună plină este în strânsă legătură cu tot ce înseamnă valori materiale.

Este evident că în următoarea perioadă întrebarea cheie va fi “Cum pot face mai mulți bani pentru un stil de viață mai bun?”. Este știut faptul că Taurul ca și arhetip iubește conservatorismul, nefiind prieten cu tot ce înseamnă schimbare, nou, însă prin intervenția lui Uranus Rx (retrograd) Universul ne oferă ocazia acum de a da drumul la tot ce este vechi și nu mai servește noului din punct de vedere al relațiilor și resurselor personale. Orice situație/conjunctură care ne îngrădește libertatea(Uranus) de exprimare, manifestare poate fi eliberată acum, prin energia acestui moment de Lună Plină.

Cum este influențată dragostea

Semnul Taur este condus de Venus, iar acum Afrodita Noastră se află în Balanță (domiciliu) unde dorințele și echilibrul în cadrul relațiilor vin prin iubire, armonie și tact. Resursele materiale sunt importante deoarece ele ne asigură confortul și siguranța (Taur). Însă, în egală măsură, banii vin și pleacă, dar dragostea adevărată este veșnică. Tipul de dragoste necondiționată despre care aminteam la începutul articolului, este cea pe care un părinte o are pentru propriului copil, îl iubește indiferent de etapa de viață prin care trece sau conexiunea cu acel/acea partener (ă) care te face să simți că poți zbura indiferent de situație.

Nicoleta Svârlefus ~ “Adevărata provocare nu este să evoluezi spiritual, ci să poți trăi spiritual într-o lume materială, armonizând cele două planuri, fiind conştient de importanța fiecăruia dintre ele”.

Deși există multă presiune interioară adusă și de mediul exterior, cel mai important este să ramanem deschiși, dând dovadă de flexibilitate, având ocazia acum de a conștientiza care sunt soluțiile optime pentru a ne onora propriul adevăr interior. Rugăciunea este “respirația sufletului”, cea care aduce echilibru vieții. Este momentul când Egoul “sta jos” nemaiavând pe cine influența. Pană la urma el este partea din noi care are nevoie constant de aceste clipe pentru a înțelege mai bine imaginea de ansamblu, scopul mai larg, conexiunile până la destinație finală. La final de rugăciune, alinierea cu adevărul nostru divin ne conectează cu dragostea de sine. Și în acel moment poți recunoaște mult mai ușor toată îndrumarea astrelor.

În loc de concluzie vă las 2 întrebări asupra cărora să meditați în următoarea perioadă. Tu cât de bine îți cunoști adevărul? Cum și/sau când îl porți?

Urmăriți Impact.ro și pe