Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020. „Nevoia de putere” în cadrul relațiilor

Astrolog D. Mădă 16.10.2020, 14:03
Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020. „Nevoia de putere” în cadrul relațiilor
Cerul ne binecuvântează azi cu un nou eveniment astral: Lună Nouă în Balanță (gradul 23). Efectul de Lună Nouă ne vorbește despre noi începuturi, despre a seta intenții noi, urmând să culegem roadele peste 6 luni, când se va produce evenimentul de Lună Plină în Balanță. Acest eveniment are ca frază astrologică tradițională „Eu echilibrez”, iar ca temă arhetipală „Conceptualizarea relațiilor ”.

Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020

Ca la orice eveniment de Lună Nouă suntem invitați să ne aliniem cu energia ei creativă, pentru a da curs unei noi etape de viață.
Energiile Balanței sunt manifestate prin dorința de a ne înconjura de liniște, pace, echilibru, unitate, de a fi sau de a crea relații/parteneriate armonioase, iar această Luna Nouă, de principiu, despre asta vrea sa ne vorbească, însă există un mare „dar” la mijloc.
Pâna a ne pune în aplicare planurile sau intențiile, suntem încurajați să reflectăm asupra modului în care gândim, comunicăm și ne manifestăm în cadrul relațiilor (de orice natură). Campionii la categoria grea din 2020 sunt cei care acompaniază acest eveniment de Luna Nouă în Balanță.
Mai precis, Jupiter (adevăruri, credințe), Pluton (transformare, subconștient) și Saturn (reguli, principii, structură) în Capricorn, vin la masa tratativelor de „bună voie” cu scopul clar de a ne testa puterea, propriile adevăruri și structura în cadrul relațiilor.
Însă din urmă vine și „vedeta toamnei”, Marte (acțiune, energie) Rx în Berbec, reamintindu-ne că nu există „fum fără foc”.

Așa cum povesteam și în previziunile pentru săptămâna aceasta, dacă aceste tranzite sunt folosite corespunzător, pot fi adevărate surse de evoluție (relații personale și interpersonale, creativitate, maturizare emoțională) atingând magia sufletului printr-o expresie autentică a propriei personalității.

Opoziția făcută de Marte Rx cu Luna Nouă ne poate pune în poziția de a reacționa din partea unui Ego exacerbat.
Prin acestă energie riscăm să ne impunem propriile convingeri, uitând însă de faptul că în relații vorbim despre NOI (sau invers, ceilalti să-și manifeste nevoia de impunere în fața noastră.).

Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020. Cum sunt afectate zodiile

Acest moment ne cere să conștientizăm că pentru a ne afirma în fața celorlalți o putem face și prin diplomație. Asul de sub mânecă este comunicarea deschisă, eliberarea interioară, fără a pune presiune sau chiar proiecții eronate către ceilalți.
Cu cât producem conjuncturi armonioase, cu atât mai mult reușim să ne depășim provocarile pe drumul ales.
Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020. “Nevoia de putere” în cadrul relațiilor
Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020. “Nevoia de putere” în cadrul relațiilor
Ținând cont că din 14 Octombrie, Mercur (fiind cel care conduce Nodul Nord ~ Dharma) se află în mers retrograd în Scorpion, este indicat să devenim curioși și chiar creativi în a aborda un nou stil de interacționare cu cei din jurul nostru.
Însă acest lucru are șanse reale doar în momentul în care lăsăm ceea ce cunoaștem deoparte și ne concentrăm pe a ne redescoperi, reanaliza și reevalua la nivel individual.
Reconectându-ne la propria energie, ne putem elibera de ideile sau principiile învechite din mental și vorbire (Mercur Rx), făcând lucrurile (Marte Rx) de așa manieră încât să conștientizăm cine suntem cu adevărat acum – înțelegând care ne sunt propriile dorințe, nevoi și interacțiunea ce o avem cu mediul exterior.

Horoscop ~ astrologie, Lună Nouă în Balanță 16.10.2020. Cum ne salvăm dintr-o relație toxică

Venus, cea care guvernează semnul Balanței, tranzitează Fecioara până pe 28.10.2020, oferindu-ne acum ocazia să înțelegem cât de sănătoase sunt relațiile actuale, meditând la întrebarea „Cât de mult îmi doresc de dragul armoniei și anumitor atașamente să salvez aparențele sau să mă compromit ?”
Totul depinde de evaluare, și făcând acest lucru avem șansa de a crea un echilibru real la nivel interior, dar și exterior.
Și cum tot am subliniat importanța felului în care comunicăm, vă invit să vă regasiti vocea interioară inregistrand și reascultând răspunsul la întrebarea: „Cum îmi vorbesc mie? Dar celor din jur?” (recomand să vă gandiți la vocabularul pe care-l folosiți când vorbiți de propria persoană, ce transmite vocea dincolo de cuvintele expuse).
Construind poduri, nu ziduri în cadrul actualelor sau viitoarelor relații din viața noastră, putem ajunge să (ne) dezvoltăm o viață autentică, fără atașamente toxice și iluzii.
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!
Urmăriți Impact.ro și pe