Horoscop 7 mai 2021. Zodia care are o zi de vineri perfectă

Astrolog Roxana Lușneac 06.05.2021, 19:18
Horoscop 7 mai 2021. Zodia care are o zi de vineri perfectă

Horoscop 7 mai 2021. Pentru nativii din Capricorn se anunță câștiguri suplimentare care îi poate ajuta la îndeplinirea obiectivelor sau chiar plănuirea unei vacanțe. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și roz, iar numerele care aduc noroc sunt 3, 19, 34, 35 și 46.

Horoscop 7 mai 2021. Planuri alături de partener

Berbec

Mercur vă susține să fiți mai comunicativ că de obicei, iar datorită acestui lucru va exprimați mai ușor gândurile și emoțiile. Casa parteneriatului de viață este pusă astăzi într-o lumina pozitivă, iar împreună va puteți face planuri.

Taur

Emoțiile sunt de mai multe feluri, iar astăzi le trăiți cumva într-un fel pe toate. Acasă lucrurile se mișcă încet și bine, iar saturn vă ajută să vedeți cu adevărat ce este important pentru voi.

Gemeni

Vreți să realizați multe și chiar să scăpați din tot tumultul și situațiile în care ați fost prinși până acum. Uneori vi se pare că totul este un vis și nu vi se întâmplă chiar vouă. Dar mai aveți un pic de răbdare până se clarifica totul.

Horoscop 7 mai 2021. Rabdare pentru noile oportunitati
Horoscop 7 mai 2021. Rabdare pentru noile oportunitati

Horoscop 7 mai 2021. Răbdare pentru noile oportunități

Rac

Casa carierei este importantă pentru voi în acest moment și parcă tot vă stă gândul la o schimbare. Dacă aveți răbdare, se va arată și oportunitatea de care aveți nevoie.

Leu

Imaginea voastră are de câștigat astăzi prin prisma acțiunilor pe care le-ați întreprins până acum. Nu vă grăbiți să trageți încă concluzii, ci bucurati-va de câteva zile libere și relaxați-vă.

Fecioară

Anumite evenimente de astăzi vă fac să simțiți cât de importantă este familia și cum ea joacă un rol în liniștea și echilibrul vostru. Lăsați lucrurile să se așeze și de la sine.

Horoscop 7 mai 2021. Experiența vieții va aduce beneficii pe viitor

Balanță

Ego-ul vostru poate să vă facă un pic mai egoiști și mai puternici în același timp. E momentul să va asumați o lecție pe care viață tot v-a arătat-o în ultimii ani.

Scorpion

Orice lucru nou pe care îl faceți astăzi este de bun augur, mai ales dacă vă scoate din zona de confort. Experiență este cea care va ajută să evoluați frumos și în viitor.

Sagetator

Nodul sud vă face să puneți accent pe parteneriate și pe oamenii dragi in care puteți avea încredere. Nu va lăsați deznădăjduiți dacă nu merge totul chiar cum v-ați dorit deocamdată.

Horoscop 7 mai 2021. Situația financiară cunoaște o îmbunătățire considerabilă

Capricorn

Micul benefic vă aduce satisfacții și chiar câștiguri suplimentare. Va puteți bucura de lucrurile cu adevărat importante în viață și poate chiar planuiți o mică vacanță.

Vărsător

Sunteți motivați să reușiți să faceți ceva pentru a vă spori câștigurile și pentru a va îmbunătăți situația financiară. Astrele va susțin dacă sunteți cu adevărat implicat.

Pești

Casa sănătății poate arată astăzi o anumită sensibilitate a organismului și cumva totul vă arată că trebuie să începeți să aveți un pic mai multă grijă de propria persoană. Preveniți înainte de a trata.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...