Horoscop 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura

Stan Filon 04.04.2021, 08:55
Horoscop 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura

Vă prezentăm horoscopul valabil pentru săptămâna 5-11 aprilie 2021. Sunt predicțiile făcute de cunoscutul astrolog Mihai Voropchievici, care știe cine este vedeta horoscopului! Această zodie trece printr-un moment foarte bun din viața lui și chiar va profita la maximum.

Horoscop 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici

Berbec

Horoscopul lui Mihai Voropchievici pentru 5 -11 aprilie 2021 vine cu o veste nesperată pentru Berbeci. Aceștia au o rună foarte bună, care le va aduce fertilitate și belșug. Nativii nu trebuie să mai aștepte mult, deoarece dorințele lor se vor îndeplini.

Taur

Taurii au dor de ducă, iar astrele chiar le scoate în cale o călătorie deosebită, care îi va ajuta mult să se regăsească pe sine.

Horoscop 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici
Horoscop 5 -11 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici

Gemeni

Gemenii au o săptămână destul de dificilă, în care le trebuie tărie să depășească momentele dificile, însă o vor face cu brio și vor fi mândri de ei.

Rac

Racul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă, dar numai alături de ceilalți, deoarece este destul de nesigur, zilele acestea.

Leu

Nativul leu este nevoit ca în această săptămână să abordeze totul altfel. Schimbați tactica și sperați la ce este mai bine.

Fecioară

Fecioarele riscă destul de mult, în perioada următoare și ar putea avea de suferit. Trebuie să gândiți pozitiv și poate universul vă va asculta.

Balanță

Balanțele au parte de comunicare și multe mesaje care o vor copleși. Trebuie să facă față cu brio și să folosească fiecare oportunitate, deoarece poate face bani frumoși.

Scorpion

Scopionii trec printr-o perioadă foarte romantică. Nu au ochi decât pentru partenerul de viață, iar cei singuri sunt într-o continuă căutare.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt gata de o mică bătălie. Cu calm și diplomație, vor avea câștig de cauză.

Capricorn

Nativul Capricorn simte gustul succesului. Va avea parte de un salt rapid, calitativ în existență. Dați lovitura și veți ști perfect să gestionați situația.

Vărsător

Nativul Vărsător este pe cale să primească un cadou, ceva de la cei dragi și vor oferi atenții la rândul lor.

Pești

Peștii trebuie să se relaxeze și să nu-și mai complice viața cu problmele altora.

Urmăriți Impact.ro și pe