Horoscop 3 – 9 august 2020, făcut de Camelia Pătrășcanu. Taurii fac schimbări importante

Diana Dumitrache 03.08.2020, 09:38
Horoscop 3 – 9 august 2020, făcut de Camelia Pătrășcanu. Taurii fac schimbări importante

Acestea sunt prezentat cele mai importante predicții astrale pentru săptămâna 3-9 august. Iată ce te aşteaptă în zilele următoare conform Cameliei Pătrășcanu.

Horoscop BERBEC

Începutul săptămânii înseamnă zile perfecte pentru activităţi care ţin de imaginaţie. Spre finalul perioadei, este necesară delicatate în relaţie cu oamenii. Puteţi avea opinii care pot deranja. Mare grijă la locul de muncă, aveţi nevoie de mult tact pentru rezolvarea problemelor!

Horoscop TAUR

O săptămână a schimbărilor mari în ceea ce priveşte locul de muncă. Spre final de perioadă, astrologul recomandă atenţie la sănătate. Este posibil să aveţi nevoie de un consult medical de urgenţă!

Horoscop GEMENI

Găsiţi soluţii pentru orice problemă, iar asta vă aduce laude din partea tuturor. Vă faceţi planuri de viitor, poate chiar pentru o vacanţă.

Horoscop RAC

Se anunţă un câştig financiar important. Atenţie mare la sănătate! Deciziile de la finalul săptămânii vor uimi pe toată lumea.

Horoscop LEU

Veţi călători destul de mult în zilele care urmează, dar este foarte important să vă concentrati asupra drumului. Spre final de săptămână veţi avea nişte discuţii în contradictoriu cu persoane dragi.

Horoscop 3 - 9 august 2020, făcut de Camelia Pătrășcanu. Taurii fac schimbări importante
Horoscop 3 – 9 august 2020, făcut de Camelia Pătrășcanu. Taurii fac schimbări importante

Horoscop FECIOARĂ

Munciţi prea mult în prima parte a săptămânii. Aveţi urgent nevoie de câteva zile libere, în care să vă relaxaţi şi să reflectaţi asupra ceea ce vă doriţi cu adevărat de la viaţă.

Horoscop BALANŢĂ

Se anunţă o săptămână minunată! La locul de muncă veţi fi lăudaţi, iar prietenii vă vor admira pentru energia. Atenţie, în weekend, la relaţia cu partenerul de viaţă, pot apărea scântei!

Horoscop SCORPION

Găsiţi soluţii simple pentr rezolvarea problemelor, chiar renunţaţi la anumite lucruri pe care nu le mai consideraţi necesare. Atenţie la sănătate spre finalul perioadei.

Horoscop SĂGETĂTOR

Vă faceţi planuri de vacanţă! Aveţi nevoie de o escapadă, să vă ocupaţi mai mult de ceea ce vă place. Spre sfârşit de săptămână, aveţi grijă la accese.

Horoscop CAPRICORN

Apar schimbări din punct de vedere profesional. Căutaţi soluţii, opinii pentru a câştiga mai mulţi bani. Asta va duce, însă, la o relaţie tensionată în familie.

Horoscop VĂRSĂTOR

Are loc o schimbare în atitudine în ceea ce vă priveşte. La mijlocul săptămânii veţi deborda de energie şi bună dispoziţie.

Horoscop PEŞTI

Apar schimbări în ceea ce priveşte felul în care vedeţi lumea. Realizaţi că nu are rost să vă preocupaţi de probleme minore. Atenţie la bani, în weekend, nu cheltuiţi în exces!

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...