Horoscop, 29 februarie – 1 martie 2020. Decizie importantă, în acest weekend, pentru Scorpioni

Diana Radu 28.02.2020, 14:45
Horoscop, 29 februarie – 1 martie 2020. Decizie importantă, în acest weekend, pentru Scorpioni

Astrologii au prezentat horoscopul pentru weekend-ul 29 februarie – 1 martie 2020, iar potrivit acestora unii nativi vor fi puși în fața unor provocări, în timp ce alții se vor relaxa și se vor bucura de timpul liber. Iată ce prevăd astrele pentru nativii zodiacului în acest sfârșit de săptămână!

Horoscop, 29 februarie – 1 martie 2020. Cum își vor petrece nativii weekend-ul?

horoscop, weekend, 29 februarie, 1 martie, astrologi
Cum își vor petrece nativii weekend-ul 29 februarie – 1 martie

Horoscop Berbec

Pentru acești nativi se anunță un weekend minunat! Nativii vor reuși să-și organizeze timpul foarte bine, astfel încât se vor bucura în compania celor mai importanți oameni din viața lor și vor avea timp și pentru ei. Cea mai mare parte a weekend-ului nativii o vor petrece în aer liber.

Horoscop Taur

Taurii se vor bucura de compania propriei persoane și vor medita asupra planurilor de viitor. După acest weekend nativii vor reuși să pună foarte multe lucruri cap-la-cap și vor ști ce își doresc cu adevărat de la viitor. În plus, nativii se vor bucura de o carte bună citită pe îndelete.

Horoscop Gemeni

Și Gemenii vor medita asupra planurilor de viitor în acest weekend și vor pune la cale o nouă strategie pentru a-și atinge țelurile. Nativii își vor limpezi mintea cu câteva plimbări în aer liber și se vor bucura de razele soarelui care le mângâie corpul.

Horoscop Rac

Pentru Raci se anunță un weekend excelent al cărui laitmotiv va fi distracția. Nativii vor desfășura tot felul de activități sociale cu gașca de prieteni. Astfel, se vor relaxa și se vor destinde și bineînțeles își vor încărca bateriile pentru o nouă săptămână de muncă.

Horoscop Leu

Leii vor găsi în acest weekend determinarea și curajul de care aveau nevoie pentru a-și pune în aplicare proiectele și ideile inedite. Sfatul astrologilor este să nu vă lăsați influențați și intimidați de nimeni. Duminică, nativii vor petrece timp de calitate alături de sufletul lor pereche.

Horoscop Fecioară

Nativii vor spune stop rutinei și vor da o fugă într-o excursie ce-i va purta în afara orașului. Astfel, nativii vor ieși din anonimat, vor cunoaște oameni noi și vor descoperi lucruri uimitoare. Când se vor întoarce din vacanță nativii vor mai face o serie de schimbări.

Horoscop Balanță

Balanțele vor petrece un weekend savuros alături de partenerul de viață, dar în aceeași măsură se vor dedica și pasiunilor pe care le au. Duminică, vor petrece timp în natură și se vor bucura de viață. După acest weekend, Balanțele vor porni din nou la drum mult mai relaxate.

Horoscop Scorpion

Scorpionii vor avea de luat o decizie importantă în acest weekend. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să nu se grăbească și să analizeze cu atenție situația, deoarece decizia luată le poate afecta zona profesională. Spre sfârșitul weekend-ului, nativii se vor relaxa în compania prietenilor.

Horoscop Săgetător

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor să facă o mulți de schimbări în viața lor, iar weekend-ul acesta le va oferi ocazia perfectă. Astfel, în acest weekend găsești determinarea de a adopta un stil de viață mai sănătos.

Horoscop Capricorn

În acest weekend Capricornii se vor dedica în totalitate pasiunilor și se vor relaxa. Fie că vor picta, cânta sau citi o carte bună, nativii se vor simți plini de voie bună. Ba mai mult, energia lor pozitivă va fi molipsitoare și pentru cei din jurul lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii vor petrece clipe de calitate în acest weekend alături de prieteni și familie. Astfel, nativii își vor încărca bateriile pentru o nouă săptămâna plină de provocări. Duminică, de mărțișor, nativii vor avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de cuplu.

Horoscop Pești

Peștii se vor ocupa în acest sfârșit de săptămână de responsabilitățile pe care le au și pe care le-au ignorat în ultima perioadă. Sfatul astrologilor este să nu evitați să apelați la ajutorul prietenilor. Spre sfârșitul intervalului menționat nativii își vor oferi câteva momente pentru a se relaxa.

Urmăriți Impact.ro și pe