Horoscop 28 noiembrie 2022. Răbdare pentru zodia Gemeni. Balanțele pot începe o nouă relație

Redacția IMPACT 27.11.2022, 23:10
Horoscop 28 noiembrie 2022. Răbdare pentru zodia Gemeni. Balanțele pot începe o nouă relație

Horoscopul zilnic de luni, 28 noiembrie 2022 aduce schimbări importante pentru mai multe zodii. Marte retrograd din Gemeni formează un sextil cu Saturn din Vărsător, aspect care ne oferă șansa de a pune în practică ideile avute, de a reconsidera unele decizii și acțiuni. Prima zi a săptămânii vine cu răbdare pentru zodia Gemeni, iar Balanțele se pot bucura de o nouă relație.

Horoscop luni, 28 noiembrie 2022

Astăzi, cu Saturn în casa muncii și Marte în sectorul carierei, pentru Fecioară apar șanse de a te remarca profesional, în timp ce pentru Vărsător lucrurile se îndreaptă în direcția dorită. Iată ce spus astrele pentru ziua de azi pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Reiei proiecte de grup și asocieri, nativule din Berbec. Le privești din alt punct de vedere asti. Acest aspect te va ajuta să le pui în practică mai ușor, să le dai o formă concretă, în cazul în care se află la stadiul de plan. Profită de cunoștințele tale, de prietenii tăi pentru a face pași înainte spre succes. Popularitatea este de partea ta, lumea din jur te place.

Horoscop 28 noiembrie 2022. Răbdare pentru zodia Gemeni. Balanțele pot începe o nouă relație
Horoscop zilnic, luni 28 noiembrie 2022.

Taur

Situația ta financiară este cam întortocheată, neplăcută, însă astăzi se întrevede o rază de lumină. Fie obții un bonus, o șansă să-ți crești veniturile pe moment, fie îți reorganizezi bugetul, prioritățile și încerci să reduci cheltuielile fără să te simți constrâns.

Gemeni

Marte retrograd din zodia ta, susținut de Saturn, te poate ajuta să-ți structurezi niște idei. Te poate ajută să-ți pui în ordine niște planuri, decizii luate anterior. Azi ai mai multă răbdare și cu tine și cu cei jur. Energia de care dai dovadă te ajută să rezolvi tot ce ți-ai propus.

Citește continuarea horoscopului zilnic de luni, 28 noiembrie 2022, pe Playtech.ro.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe