Horoscop 24 – 30 august, pregătit de Camelia Pătrășcanu. Zodiile cu un noroc uriaș în această săptămână

Elena Avramescu 24.08.2020, 13:54
Horoscop 24 – 30 august, pregătit de Camelia Pătrășcanu. Zodiile cu un noroc uriaș în această săptămână

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 24-30 august, precizând că unele zodii vor avea mult noroc în această săptămână.

Horoscop 24 – 30 august

Horoscop BERBEC

Săptămâna începe în fortă din punct de vedere financiar, astfel că o să culegi roadele muncii depuse din greu până acum. Este posibil să repeți o greșeală din trecut, așa că mare atenție.

Horoscop TAUR

Săptămâna începe cu succes, însă spre sfârșitul ei pot să apară mici probleme de ordin financiar. Trebuie să te uiți foarte bine pe acte și să nu te lași păcălit.

Horoscop GEMENI

O să depui efort fizic și intelectual în primele zile ale săptpmânii, iar asta o să te sece de energie. Este necesar să acorzi timp și pentru odihnă, pentru a nu-ți afecta sănătatea.

Horoscop 24 - 30 august
Horoscop 24 – 30 august pentru toate zodiile

Horoscop RAC

Luni și marți sunt zilele norocoase din această săptămână, când totul va decurge liniștit, însă spre miercuri și joi se vor agita apele, fiindcă o să fie multă treabă la locul de muncă.

Horoscop LEU

Încearcă să te axezi mai mult pe tine zilele acestea, și lasă problemele mai ușor. Acestea o să fie acolo și zilele următoare, așa că puțină relaxare nu strică.

Horoscop FECIOARĂ

Zilele acestea tinzi să critici o persoană apropiată, iar asta nu-i cade bine. Fii mai înțelegător, fiindcă altfel riști să stârnești un conflict.

Horoscop BALANŢĂ

Săptămâna începe foarte bine, mai ales că o să primești o sumă importantă de bani. E cazul să-ți faci pe plac și să-ți cumperi tot ce voiai, fiindcă meriți un răsfăț.

Horoscop SCORPION

Din punct de vedere sentimental ești în cea mai bună perioadă. Ai parte de liniștea mult dorită iar lucrurile par să evolueze așa cum vrei.

Horoscop SĂGETĂTOR

O să apară mici discuții în familie care o să-ți strice starea de spirit. Încearcă să nu pui prea mult la suflet și să iei lucrurile cu calm.

Horoscop CAPRICORN

Partenerul îți solicită mai multă atenție iar tu nu vezi asta. În ritmul ăsta o să apară tensiuni pe care clar nu le vrei. Acordă-i mai multă importanță.

Horoscop VĂRSĂTOR

O să primești o propunere pe care o așteptai de multă vreme, astfel că toată munca depusă fără oprire dă rezultate în cele din urmă.

Horoscop PEŞTI

O să fie o săptămână cu multe sarcini de îndeplinit, însă cu puțină concentrare o să le duci la capăt pe toate și o să primești și o recompensă financiară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...